Koliko ja znam, možeš jedino staviti novi soft koji sadrži balck i white skin...
Također, mislim da skinove nemožeš posebno instalirati ko teme na Nokia i SE mobitelima...![]()
Kupio sam Samsung E900..
Super mob i sve odlično..
I sad, očito mi je neki čudan softver unutra koji mi ima samo black i T-mobile skin.. A ja bi htio da imam originalni white i black skin.
Kako ja to mogu promijeniti bez da mijenjam firmware, jer sam čuo da ako promjenim firmware neću imat opciju da kad pritisnem srednji gumb me stavi u meni nego će me spajat na net?
Ili di mogu skinut nove skinove, ili kako mogu samo zamjenit tmobile i white skin? Mob je otključan na sve kartice..
Hvala unaprijed...
Koliko ja znam, možeš jedino staviti novi soft koji sadrži balck i white skin...
Također, mislim da skinove nemožeš posebno instalirati ko teme na Nokia i SE mobitelima...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Di si kupio mobitel ak ima T-Mobile skin, a kod nas u T-Mobileu nema u ponudi Samsunga E900...bit će da je izvana...preostaje ti nažicati lika od kojeg si kupio mob da ti stavi novi soft gore sa crnim i bijelim skinom...
Bom Chicka WahWah
Kolega francuz je izbacio Alianware MOD...
Download link uskoro u temi E900 Modding..
Bookmarks