To ti se događa ako na kompjuteru kojega želiš pregledavati nisi stavio foldere na sharing...
desni klik na ono što želiš prikazat drugom računalu, sharing i tamo enableaj sharing foldera...
to je prva ideja...
Nemogu se nikako spojiti na drugi komp, a ni iz drugog kompa na prvi, jucer je radilo, ali sam mogao samo 1->2, a danas neide nikak.
Na oba kompa su XP pro, samo šta je na jednom SP2, a na dugom nije. Uvijek imam s tim problema, i traži mi nekakvu lozinku, ili mi ne dopušta administrator.
Jel mi može netko objasnit kad to poštelati manualno?
To ti se događa ako na kompjuteru kojega želiš pregledavati nisi stavio foldere na sharing...
desni klik na ono što želiš prikazat drugom računalu, sharing i tamo enableaj sharing foldera...
to je prva ideja...
Odes na network connection, onda na Local Area Connection pa onda na properties i dvaput kliknes na tcp/ip, tamo podesis Ip adrese...
Probaj sve iskljuciti, onda bi trebalo raditi, ako nece tako, onda upisi ovo:
192 168 1 5
255 255 255 0
195 168 1 1
Ove zadnje mozes promijeniti... Probaj tako, pa javi ako je uspjelo...
Pozdrav
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
detaljnjije da detaljnije ne moze biti http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10705
Tko rano rani, zajebo je pjetla
To je to... Ljepse ne moze biti objasnjeno...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Napravio sam kako piše na onom forumu:
1. isključio windows firewall
2. local area conection/internet protocol/ upisao sam IP adrese kako piše prvo na jednom , zatim na drugom kompu.
Sad iz jednog kompa mogu u drugi, al iz drugog ne mogu u prvi.
prvi komp nema SP2, i ima NOD 32.
drugi komp ima SP2 i nema nikakav antivirus niti firewall.
Bookmarks