Smeta me to što na L6 se ne mogu skrivati pjesme. Prije sam uspio ali se ne sićam toćno znam da je bilo sa LeaderGL FlexEditorom ali neznam kako. Nisam vidio baš da se neko bavio s tim, ali jeli itko zna?
Smeta me to što na L6 se ne mogu skrivati pjesme. Prije sam uspio ali se ne sićam toćno znam da je bilo sa LeaderGL FlexEditorom ali neznam kako. Nisam vidio baš da se neko bavio s tim, ali jeli itko zna?
ja isto MISLIM da sam to uspio sa jednim monsterom, a da me ubiješ, neznam s kojim!Izvorno postao a.k.
od ovih jedan je!
R3511_G_0A.52.2AR_PDS00D_LP0024_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_L6_05_00_10R_GSUL6T675MB0A5_1FF
R3511_G_0A.52.26R_PDS00D_LP0004_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_L6_06_00_14R_SE5426AXXF10AC_1FF.sbf
Ne želim sad monsterpack, nego samo flex, brže je i jednostavnije, ali di mogu skinuti te MP-ove da ih probam rastaviti ako je to ikako moguće?
Hvala na trudu!
http://www.gocellular.org/forums/loc...ks.php?catid=4Izvorno postao a.k.
potrebna reg... sumnjam da ćeš ih znati i moći rastaviti jer sadrži SW upgrader...
no probaj pa javi kak si uspio!
A kaj se ne može preko nekog P2K softa podesit na dotičnoj stvari attribute da bude hidden, pa se onda ne vidi iz moba
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
Ovo mi nije baš jasno. Jeli se može to napravit s p2k toolsom ili tako nećim, ako možeš please objasni
Ako ikog zanima, otkrio sam i ovo..
Potreban program: P2K Tools
Treba izvaditi i napravti backup seem-a 0032_0001
U njemu treba uključiti offset 78 bit 4
Ako treba slikama samo recite..
Bookmarks