Preporučam ti nvidiu, jer ati prate problemi več duže vrijem. Ati jednostavno nemože biti u korak sa nvid. uostalom i ja sam nekad imao nvid no sad ova imam ati i nisamzadovoljan
pozdrav svima
uskoro planiram kupiti laptop do 10k kuna, pa sam malo gledao okolo i sve kuzim, osim grafičkih kartica. po vama, koja je (naj)bolja, ati ili nvidia(model), integrirane me ni ne zanimaju. hvala
Preporučam ti nvidiu, jer ati prate problemi več duže vrijem. Ati jednostavno nemože biti u korak sa nvid. uostalom i ja sam nekad imao nvid no sad ova imam ati i nisamzadovoljan
Kimmi
a što jer ono kod ati-a hypermemory?
Hypermemory imaju i nvidia i ati, samo kod nvidije to je tubocasche. To ti je zapravo pravi grafički čip koji koristi radnu memoriju od laptopa.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
znači, ako piše ati 128, 512 hypermemory, ima grafičku 128mb i još može uzeti 384 mb ram-a?
za cijenu laptopa do 10 000 kuna ne mora briniti o takim grafickim karticama..
konkretno moj prijedlog je HP ov model 17 incni ekran sa X1600 mobility karticom... uvijek su nekako ljepse boje bile kod stolnih racunala sa atijem a tak je i na laptopu ( koristim ati )
druga preporuka, ako zelis malo brzu grafiku, pokusaj naci Nvidia 7600 sto jacu verziju za laptop... razlike mozda 10% brze na 17 inc monitoru, ali ti zato zna kvalitet laptopa bit manji... opcenito neznam koji hp nudi 17 i nvidiu... mozes samo neke losije laptope ... tipa MSI i BENQ i tak
ok, hvala. sad se moram baciti u potragu... jos samo da nađem neki 15,4", core2 duo i s dobrom grafičkom, i kupujem!
ali zašto 15,4 kad mozes 17?
http://ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=550...39743772598129
ah, neznam, ja bi radije 15,4
Bookmarks