Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

baza sa slušalicom+dodatna slušalica preporuka

Molio bih preporuke koju marku i koji model telefona uzeti - treba mi komplet sa dvije slušalice i da je dobavljivo u Zagrebu.

Ne treba mi ekran u boji nego da glasno zvoni,da se kvalitetno i glasno čuje zvuk u slušalici i da mu je domet dobar jer često moram razgovarati dok sam na dvorištu pa što dalje to bolje. Stari koji imam je po tom pitanju bolji od novijeg modela.

Vidio sam da su na tržišti Panasonic,Siemens i Motorola DECT telefoni, na Motoroli mi se tipke baš ne sviđaju.

Trenutno imam stari Panasonic DECT bežični kojem su otišle tipke(dao je svoje) - KX-A102 i jedan noviji Panasonic DECT-oznaka slušalice KX-A140EXF s kojim nisam zadovoljan,zvuk u slušalici je puno lošiji(tiši i zamućeniji je vokal) nego u tom starom,baterija slabo drži. Ne stavljam ga na punjač kad završim razgovor pa da je oslabila zato - stavljam ga na baznu stanicu/punjač kad se isprazni. Slabo drži od prvog dana - neka škart serija pretpostavljam.

Svaki savjet i iskustva su dobrodošli. Nisam baš vidio da ima velik izbor tih kompleta sa dodatnom slušalicom pa možete napisati i gdje je dobra ponuda DECT telefona.

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    MOTOROLA Defy +
    Operater
    tele
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simens definitivno naj kvalitetniji
    A KAJ SAD TI GLEDAS�

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    E1000, slvr L7, N70
    Operater
    Vip, MobileC 1GB
    Godina
    51
    Bodovi
    15.984
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u kompletu sa dvije slušalice imaš povoljno Philips i Premier DECTove, best buy ti je Panasonic u svakom pogledu, no isprobaj prije model koji te interesira, u paketu sa dvije sluške imaš i Quadro telefona, i dosta su dobri.....no ne znam zašto se obazireš na to da u paketu dolaze dvije slušalice kad ionako možeš kupiti svaku od modela dodatno? ja bi recimo izabrao model di je baza odvojena od punjača i uz to kupio dodatnu slušku,....rasporediš ih kam hočeš i kad hočeš

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a imaš u metrou i neki Binatone, 250 Kn, pa i da nevalja ništa barem je jeftino , dobiješ čak i baterije za tu cijenu, i 2 ispravljača, aparatići imau i dispaly.... ma čudo jedno

Dect, prikaz broja, 20 memorija, 7 sati razgovora, 80 standby...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam siemens gigaset vec drugu generaciju i prezadovoljan sam, zvuk savrsen, domet i baterija odlicni, imenik za 100 ljudi... Ja sam to uzeo uz ISDN ugovor na 12mj za neku malu lovu, ne sjecam se vise 200,300kn.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BM0021
    Ja imam siemens gigaset vec drugu generaciju i prezadovoljan sam, zvuk savrsen, domet i baterija odlicni, imenik za 100 ljudi... Ja sam to uzeo uz ISDN ugovor na 12mj za neku malu lovu, ne sjecam se vise 200,300kn.
    Jel taj imenik kao na mobitelu tj. može li se uz broj pohranit i ime i ako može da li ti kad te nazove netko čiji broj i ime imaš pohranjene u imeniku pokaže ime ili samo broj pokazuje? I koji je model.

Gledao sam malo na netu vidim ima panasonica koji imaju imenik sa 200 unosa ime i broj,to bi mi odgovaralo da ne moram tražit brojeve nego pohranim sve gore i zovem ko sa moba. Za Siemense nisam još pogledao - budem vidio što se nudi.

Kod nekih panasonic modela piše da imaju walkie-talkie opciju, ima li netko takav telefon pa da napiše kako mu to funkcionira-pretpostavljam da treba imati dva ista ili kompatibilna panasonic telefona pa se koristi za internu komunikaciju između dvije slušalice,zanima me koliki je tome domet otprilike-to bi mi bila korisna funkcija.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    Vip
    Godina
    56
    Bodovi
    7.975
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.975, Nivo: 21
    Bodovi: 7.975, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svi modeli Siemens Gigaset prikazuju ime pozivatelja ukoliko je pohranjen u imenik. Uvjet je da imaš ISDN ili dodatnu uslugu prikaz broja pozivatelja na običnoj HALO liniji (uključenje 24,40 i mjesečna naknada 14,64kn).
    Koristim Gigaset 2000C (iz prošlog stoljeća i još uvijek funkcionira odlično) i Gigaset C200 (2 godine). Spremam se kupiti i treći. Walkie-talkie nisam koristio ali sam prebacivao imenike s jednog na drugi model i sve je funkcioniralo pesprijekorno iako se radi o modelima koji su u razmaku dvije generacije. Zadovoljan sam i kvalitetom zvuka i robusnošću (pogotovo stariji, taj je padao na pod s različitih visina barem 100 puta, a noviji je klinac zalio vodom u bideu i poslije sušenja na radijatoru radio je. Jedino je imao povremeno malo zamagljen ekran .
    Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
    Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadasnji mi je CX340 isdn, onaj stari se ne sjecam, mislim da je bio 3010 comfort. Imenik je ko na mobu, ime i broj, prikaz imena pozivatelja, pretrazivanje po slovima itd.
    Da, ja nonstop koristim komunikaciju izmedu slusalica jer su na razlicitim katovima pa da neidemo gore-dole. Ovaj je isdn pa mozes podesit da radi na vise linija i da razlicito zvoni za svaku... Sve u svemu ja prezadovoljan i bezicni telefon nikad nista osim siemensa!! Stari mi je jednom slucajno odletio niz stenge i totalno se rasipao, uspio sam ga slozit, zaljepit i radio je najnormalnije!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BM0021
    Sadasnji mi je CX340 isdn, onaj stari se ne sjecam, mislim da je bio 3010 comfort. Imenik je ko na mobu, ime i broj, prikaz imena pozivatelja, pretrazivanje po slovima itd.
    Da, ja nonstop koristim komunikaciju izmedu slusalica jer su na razlicitim katovima pa da neidemo gore-dole. Ovaj je isdn pa mozes podesit da radi na vise linija i da razlicito zvoni za svaku... Sve u svemu ja prezadovoljan i bezicni telefon nikad nista osim siemensa!! Stari mi je jednom slucajno odletio niz stenge i totalno se rasipao, uspio sam ga slozit, zaljepit i radio je najnormalnije!
    Što se tiče komunikacije između slušalica kupio si komplet sa dvije slušalice ili ako imaš dva telefona iste marke koji to podržavaju možeš imat internu komunikaciju?
    Znam da sam već dosadan sa pitanjima ali trgovci u dućanima nemaju pojma kad nešto pitaš pa da ne kupim nešto i skužim da to nije ono kaj mi treba - jednom su mi već uvalili auto radio tvrdeći da ima i daljinski a kad sam platio i otvorio kutiju ono nema. Koja je firma zastupnik za Siemens pa da odem direktno kod njih ako imaju maloprodaju - valjda imaju stručno osoblje.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo sada sam kupio u kompletu od t-coma, ali nisu to 2 slusalice u istoj kutiji, to je telefon s bazom i druga kutija je samo slusalica s punjacem, doduse slusalice jesu iste ali mislim da nije uvijet da su iste, bitno da je gigaset. Siemens ti ima u Heinzlovoj kod kromosovog tornja, odma kod chipoteke, tamo je i servis i ducan pa ti je najbolje tamo otic! Da bi radila komunikacija izmedu slusalica moraju ti bit na istoj bazi, na gigaset baze mozes prijavit do 7 slusalica, mislim da svi gigaseti imaju mogucnost interne komunikacije. Kupis si neki obicni gigaset i nadokupis dodatnu slusalicu s punjacem. Ja sam platio 199kn osnovni telefon i jos 99kn dodatnu slusalicu, vjerojatno je takav odnos i u redovnoj prodaji, slusalica cca 50% cijene cijelog telefona.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PANASONIC za fiksnu liniju je najbolji... moj star kojih 6-7 godina...ima i sekretaricu (na memoriju, bez vrpce) i možeš pričat 100m od stanice...al po dizajnu se vidi da ima godina..ima ima...
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panasonic kucni telefoni su jako pouzdani i dugotrajni i daleko su ispred drugih,a tu prvenstveno mislim na :siemens,philips,ascom,motorolu i dr.
    Zadnji uredio Vepar : 21-12-2006 u 21:51

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imaš u Pevecu komplet Panasonic KX-TG7100 sa bazom i 2 slušalice za kakvih 400 kn,ako se ne varam. Stari je uzeo jedan 7100 sa 1 slušalicom za 250 kn i za tu lovu predobar telefon. Dobar zvuk,ima SMS i dobro leži u ruci,nije pretežak. Što ćeš više od fiksnog fona? Pod uvjetom da ti ne trebaju ekrani u boji,polifonske melodije i ine gluposti (makar 7100 ima kakve-takve polifonske )

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Operater
    vip
    Bodovi
    15.060
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.060, Nivo: 29
    Bodovi: 15.060, Nivo: 29