Kao što si rekao, ako na drugom kompjuteru ne radi šalji na reklamaciju.
Imam hibridnu TV karticu (analog i digital), jel postoji mogućnost da mi jednostavno crkne dio koji prima i obrađuje DVB-T signal? Sve mi je normalno radilo, i odjedanput signala ni u tragovima.
Pokušao sam sve: reinstaliranje (više puta), restore point windows, prebacio na drugi PCI slot, micao antenu, probao druge antene i ništa, jednostavno kao da nema signala - a javljaju mi da je signal uredu. Da napomenem signal je prije toga bio odličan - jer antena stoji na prozoru s kojeg imam pogled na odašiljač Labišticu (iz Kaštela). Osim toga Analogni signal prima bez problema, ali to nije to - slika je naravno dosta lošija.
Ostalo mi je još jedino da je probam instalirati na neki drugi kompjuter.
Ima li tko kakvu ideju - šta još da probam, da budem siguran prije nego je reklamiram. Hvala
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Kao što si rekao, ako na drugom kompjuteru ne radi šalji na reklamaciju.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
postoje li zakrpe za to?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Bookmarks