Ja uključim komp i dođe do mjesta kad se treba ptvorit win exp i neće pokaže se background ali nema win exp ali u procesima(task manager) ga ima pa ja moram end proces i opet uključivat na new task i onda se otvori šta mu bi?
Ja uključim komp i dođe do mjesta kad se treba ptvorit win exp i neće pokaže se background ali nema win exp ali u procesima(task manager) ga ima pa ja moram end proces i opet uključivat na new task i onda se otvori šta mu bi?
jesi li probao sa Repair Consoleom?
nisam ama baš ništa probava osim 1 click system maintance od TuneUp u2006
Repair Windows ili još bolje, biši i baci gore nove.....
Radi 100%![]()
![]()
![]()
![]()
radi takve sitnice sigurno nedižem nanovo windowse a i našao sam alternativno rješenje novi account s njim se sve riješava ali ja oću stari account a ovaj savjet briši i baci nove windowse je jako glup jer to i moj prijatelj koji nezna ni 1/4 o kompjutorima ko i ja zna napravit i zna da je to rješenje problema koje donese više štete nego koristi
A LJUDI OVO (REINSTAL WINDOWSA) RADITE SAMO U NAJVEĆOJ KRAJNOSTI I AKO STVARNO NEPOSTOJI DRUGO RJEŠENJE
a problem je vjerovatno u windows blinds koji su mi se nešto pokvarili pa neznam ni ja šta sad rade možda njih da izbrišem i to je to
pa trebao si odmah reći,programi za customizaciju Windowsa su poznati po takvim glupostima,pošto ih većina mijenja sistemske datoteke. jednom sam frendu instalirao Vista Transformation Pack (mislim da se tako zvao),al je poslije radila Repair konzola...Izvorno postao OuttaControl
ozbiljno,onda vjerojatno nemaš potrebe za reinstalacijom,nego bi ti Repair Console samo trebala zamijeniti izmijenjene sistemske fileove s originalnima,i sve bi trebalo biti OK. ili su Windowsi možda sami napravili System Restore Point prije instalacije WinBlindsa,jesi li to pogledao?
Bookmarks