kakav 3 g? Misliš na 3gp; ako da onda je odgovor potvrdan.
interesuje me dal ovaj telefon podrzava 3G? npr kao 6233
Zadnji uredio madness99 : 04-01-2007 u 01:00
kakav 3 g? Misliš na 3gp; ako da onda je odgovor potvrdan.
izvinjavam se pogresno sam napisao sad je gore ispravljeno,znam da nema drugu kameru al me interesuje dal moze npr gledanje tv ,velika brzina neta itd
Prenos podataka : GPRS (115 Kb/s), EDGE (236 Kb/s),ako na to mislis,ali to sve zavisi od operatera,u globalu skupo za svakodnevnu upotrebu.
Mogu reći da sam poprilično šokiran kad sam vidio da jedan mob, koji dođe više od prosječne plače nema umts
Edit: ajde ne dojde baš tak puno, al je opet čudno imat kazetofon u novoj mečki
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a u Srbiji kod MTS-a ima sad promotivno koji su na pretplatu tri meseca free,ja hocu da uzmem neki fon da mi sluzi kao modem na kompu
a kako se ovaj telefon pokazao za razgovor i poruke,kakav je mehanizam>?i jos jedno pitanje mp3 player jel media player npr da bude minimiziran kao na se
PS:Interesuje me od onih sto imaju telefon sta su dobili od opreme posto sam nasao na sajtu nekom da ide bluetoth slusalice,256 mem.kartica,stereo slusalice
Zadnji uredio madness99 : 04-01-2007 u 22:21
ja ga imam mesec dana,mehanizam mu je jak,mp3 mu radi u pozadini, a za to vreme pises poruke bez problema,a od opreme u uzicu samo uređaj, bateriju, punjač, stereo slušalice, USB kabel, CD sa softwareom, upute i kutiju. nista vise za bg neznam,proveri mi kolko se krece kod vas mem kartica od 512mb
Zadnji uredio drofa : 05-01-2007 u 22:55
ja sam platio za P850 microsd 20 e memorisku sa godinu dana pismeom garancijom,a odustao sam od d900 ipak cu uzeti ponovo k800
Bookmarks