pa mislim ono što će ti sad sat kad si u meniu,pa oko sebe sigurno imaš 10 satova na kojima moreš viditi vrijeme,ako nema na topsony ili nse forum onda nema jer oni imaju najnovije!
Vidio sam da na K800 ima sat pored baterije kad se udje u meni, ima li kakav patch da se i na k75 dobije sat pored baterije (kad se udje u meni)?![]()
pa mislim ono što će ti sad sat kad si u meniu,pa oko sebe sigurno imaš 10 satova na kojima moreš viditi vrijeme,ako nema na topsony ili nse forum onda nema jer oni imaju najnovije!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Valjalo bi da ima!! Nema na topsony-u!Izvorno postao S.Silva
![]()
nadogradi software i to je to novi ga sigurno 100% ima
Ne mogu ga nadograditi preko SEUS jer mi vrati vodafone ikonice, koji je novi softver i ja ga stavim ručno??Izvorno postao Baba
To da će sigurno ta opcija biti u novom softu, nemora biti...
Ako se nevaram, k800,k610 i noviji, imaju neke sitne promjene u odnosu na soft na k750... Tako da nemora biti da će taj sat "doći" u novoj verziji softa... ali se isplati probati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
izvinite sto se ovako mijesam, jer i mene zanima taj "satic" ali je li mi mozete pojasniti je li vi to govorite o software-u, koji se moze skinuti sa www.sonyericsson.com???Izvorno postao Ico
###1410989180026
govori se da ce mozda biti u sljedecim verzijama stavljen taj sat. Ako bude, moci ce se napraviti update preko SEUS-aIzvorno postao tnt_tunja
iPhone 5s 16 GB
Novi software od k750i nema og sata![]()
There are no shortcuts in evolution.
Bookmarks