Evo upravo sam vidio reklamu na TV-u, pa me zanima dali itko zna išta o tom multimedijalnom playeru i dali vrijedi tih 379 kuna?
Memorija 1GB. Marku nisu naveli...
Evo upravo sam vidio reklamu na TV-u, pa me zanima dali itko zna išta o tom multimedijalnom playeru i dali vrijedi tih 379 kuna?
Memorija 1GB. Marku nisu naveli...
Slicnu ponudu ima i METRO samou metrou ostvaris popust od 25 % ako doneses neki stari mp3/walkman/discman player pa to ispada nekih 450 kn...
I da, usto dobijes 2GB...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
hahahaah ovo mi dovoljno značiIzvorno postao Futurama
Seriously?
Kol'ko para, tol'ko muzike...![]()
![]()
To je neka NO NAME marka gdje je cijela serija proizvoda vjerovatno u penisu i dali su im to za neku crkavicu a ovi ce nasem blesavom narodu prodati MUDA MOD BUBREGE...![]()
![]()
![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Zadnji uredio VuKi : 23-12-2006 u 09:57
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja nikad ne bih uzimao tu jeftinu robu, prvenstveno, jer je to uvijek jedan te isti proizvod, samo se mijenja logo na njemu, a kvalietat zvuka i izrade je sigurno na nezavidnom nivou... Ali oni kojima je tak svejedno kako će to zvučati i koliko će trajati, samo naprijed...
OK cijena za dobar stroj, ali daj malo sleti na zemlju jer od 400-500 kn pa do 1800 je svota koju si ne moze svatko priustiti.Izvorno postao Vuki
ONE X & Sensation & Desire by HTC
za svotu do 500kn uzeo bi iriverov t30, a kako mi se čini danas je svima bitno da ima ekran u boji i pušta jedva raspoznatljive video clipove dok muziku stavljaju u drugi plan, meni ta logika nije jasna.
Na žalost to je bila sakastična primjedba od moje strane za sve koji bi za malo novaca fantastičnu makinu!Izvorno postao kokibj
Ja sam vrlo prizemljen![]()
no money no funny,
no cash no smash.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks