Čitao sam test u Mobilu i mogu kazati da me se dojmio taj novi HTC.
Problem je da nemam pojma o WM sustavu, pa me strah da ne dam velike novce, a na kraju da se razočaram u mobu.
Što vi mislite?![]()
Čitao sam test u Mobilu i mogu kazati da me se dojmio taj novi HTC.
Problem je da nemam pojma o WM sustavu, pa me strah da ne dam velike novce, a na kraju da se razočaram u mobu.
Što vi mislite?![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
u tom slučaju preporučam ti da posudiš neki pda ako imaš prilike ili da ga barem isprobaš da stekneš dojam o tom osu,no sumnjam da bi se razočaro...mislim da bi bio suprotan efekt.
MteoR nije PDA nego Smartphone.
O njemu mogu reci sve najbolje, koristio sam ga oko tjedan, tjedan i pol i odusevljen sam. Napisao sam nesto o njemu jos prije par tjedana:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26450
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Gledao sam to, ali mi čitav thread zgleda "nedovršeno" i nedefinirano. Ili ga nitko nema ili ga je bolje zaobići (što sumnjam nakon vaših odgovora).Izvorno postao rospaya
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nema ga mnogo ljudi, no svejedno smatram da je mob odlican. Imao sam neku testnu verziju i nije se niti jednom srusio, a onaj problem sa Tele2 karticama je sad rijesen.Izvorno postao Mobyy
@ Drug Mile
S60 ima vise aplikacija, no imam osjecaj da su na WM nekako bolje napravljene, profesionalnije. Osim newsreadera meni nista ne nedostaje.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma dobro, pitanje je šta uopće kome treba. Prijatelj ima Qtek 8310 i malko sam se poigrao s tom napravicom, pa mogu reć da je WM SP zaniljiv, ali S60 mi je nekako nenadjebiv u smartphone segmentu. Možda je to subjektivna ocjena, ne znam, možda navika, ko zna. Što se tiče aplikacija, pa vjerojatno su bolje napravljene, možda iz razloga jer je Symbian C++ programiranje jako zajebano, a za WM ne znam, mislim da je ipak nekako lakše za developere
pardon,mislio na TyTN![]()
WM for smartphones je pandan S60 (PocketPC vs. UIQ) i mislim da ne mu može konkurirati u sferi programske podrške.
Bookmarks