imam par filmiča s nove godine u 3gp formatu koji program je najbolji za poboljšanje kvalitete i koji je format najbolji za konvert iz 3gp-a?
imam par filmiča s nove godine u 3gp formatu koji program je najbolji za poboljšanje kvalitete i koji je format najbolji za konvert iz 3gp-a?
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Jedan od najlakših, i neloših načina je free program "Portable Total Video Convertor", nisu potrebni nikakvi codeci, sve je integrirano, program je velik 2.8 mb. Ne kažem, da je najbolji, al je zasigurno jedan od najjednostavnijih, sve je integrirano, i ne zahtjeva nikakvu instalaciju.
meni osobno dobar program je Xilisoft 3GP Video Converter,zato što podržava gomilu formata i dosta je jednostavan za korištenje. Što se tiče poboljšanja kvalitete,tu će ti trebati nekakav alat za videoediting,makar tu zapravo ne možeš puno učiniti. Ako si snimao video u QCIF rezoluciji (najčešće),ne možeš od tog zapisa napraviti kristalno čisti HD video. To su mobovi,a ne videokamere![]()
znam da što se tiče kvalitete se nemože baš poboljšat al treba probat ipak je K800 bio u igri![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks