Pa zar stvarno nitko nije nikada povezao mob i lap preko Bluetootha. Na mobu imam opciju traženja drugog uređaja ali ništa ne nađe. Kako (i dali uopće treba) na lapu aktivirati Bluetooth.?
Pitanje za Samsugovce. Kako (kojim programom) ostvariti Bluetooth vezu izmedju nobitela i laptopa. Zna li tko moze li se prebacivati sve (slike, tel imenik, muzika itd). Ima li tko kakvih spoznaja. Svaki savjet ce mi dobro doci jer sam tanak na tom podrucju. Hvala.
Pa zar stvarno nitko nije nikada povezao mob i lap preko Bluetootha. Na mobu imam opciju traženja drugog uređaja ali ništa ne nađe. Kako (i dali uopće treba) na lapu aktivirati Bluetooth.?
pa potraži u control panel..ak ti lap uopće ima bluetooth..ak nema KUPI SI! a pogledaj i USB![]()
Dakle, na laptopu su instalirani driveri za bluetooth i moguće je uspostaviti vezu sa mobitelom (E370), Laptop prepozna mobitel i obrnuto ali samsungov program za manipulaciju adresarom, slikama, melodijama - PC Studio PIM & File Manager 2.0 FA2 mi u opcijama spajanja za vezu nudi samo IrDA-u. Čim pokrenem program pojavi se poruka "Cannot open the port and the program isswitched in offline mode. After, try to switch in online.". Dok je prije instaliranja bluetooth drivera nudio (uz IrDA) i bluetooth portove od COM5 do COM 15.Izvorno postao mobitelash
USB u ovom slučaju nema nikakove veze. Nije USB bluetooth!
Zna li netko kako ovo riješiti odnosno dali je radio s dotičnim programom i kakava su mu iskustva?
gle, sve sto trebas napravit je, prije nego ustekas BT u laptop, instaliraj drivere sa CD (ili kakovec si ih dobio) pa kad te pita da ga ustekas, nemoj ga ni onda ustekat (BT), vec restartaj komp, pa tek onda umetni BT. ako ni to neide, onda odi na control panel, pa nadji BT devices ili tako nesto (zavisi koji BT imas i od koje marke), pa probaj sa update driver-> pa ga nadji na cd-u, dakle file mora bit u .inf obliku ako se ne varam.
restartas komp
pokrenes pims, i namjestis COM port preko kojeg ti radi BT, i to bi trebao bit to...ako neide...probaj deinstalirat pa opet instalirat...samsung zna zajebavat sto se toga tice,pa malo strpljenja...
to ti je ukratko...![]()
Hvala na savjetu, probati cu pa javim!
Povezivanje je uspjelo ali su neki softverski problemi ostali. Zanimalo bi me imali netko doticni mob radi izmjene informacija!Izvorno postao leo4
sinoc sam nes pokusavao i u bluesoliel onaj za bluethoot prog moras dvaput klikniti na kao mob na nom krugu i iznat pokrenuti serial port service pa ce ici sve kak spada...
pozz
Bookmarks