Dećki, ovako stoje stvari, prije me je photoshop zanimo, a nisam imo blage dume, pa sam potražil pomoć na cafe mobilu i sve je riješeno, što je dovelo do toga da photoshop rasturam...e sad mi je sljedeci cilj Macromedia Dreamweaver MX, pa ako ste mi voljni pomoc bio bi jako zahvalan...
ovako stoji moj problem, u caffe cup flash menu builderu napravio izbornik, sad jednostavno neznam kako ga stavit u Dreamweaver, odem na insert -> media -> flash, i odaberem *.swf datoteku i stavim ju na zeljenu poziciju, ali me nece pokrenut veli mi kad stisnem preview "FAILED TO LOAD XML FILE"
Veli mi u caffe cup flash menu builderu da trebam one kodove kopirat na svaku stranicu koju hocu da mi ima menu, e sada neznam di te kodove stavit, glupo malo, al sam poćetnik...pa me zanima, a i zanima me sve kako napravit da mi taj menu bude na svakoj stranici, odnosno da on ostane u kosturu u ljevom layeru, a da mi se sadržaj samo mjenja, a da baner u gornjem layeru i menu u ljevom layeru ostane uvjek...dali je to kompicirano?!
hvala svima!

Odgovori uz citat
Bookmarks