Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6
    Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Motorola v235 backup

kao prvo, nadam se da me svi sad necete zatuci jer sam otvorio novi topic jer o ovome je dosad bilo rijeci u drugim tOPICIMA. ovako, nisam dobro napravio backup za svoju v235, a sad kad sam smrdo nest kod modificiranja, htio bih se vratit na default postavke, a ne mogu... ima li tko od forumasa, vlasnika v235, uredan backup, one default postavke, i sto je vaznije, dobru volju da mi pomogne oko ovog problema.

p.s. trazio sam po netu, ali nema backup za v235, za druge sam naisao, ali ovaj moj ne!!

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Sony Ericsson K750i
    Operater
    +385-98-95-99
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao erz
    kao prvo, nadam se da me svi sad necete zatuci jer sam otvorio novi topic jer o ovome je dosad bilo rijeci u drugim tOPICIMA. ovako, nisam dobro napravio backup za svoju v235, a sad kad sam smrdo nest kod modificiranja, htio bih se vratit na default postavke, a ne mogu... ima li tko od forumasa, vlasnika v235, uredan backup, one default postavke, i sto je vaznije, dobru volju da mi pomogne oko ovog problema.

p.s. trazio sam po netu, ali nema backup za v235, za druge sam naisao, ali ovaj moj ne!!
    Probaj si flash_at mobitel sa ovime: V235

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

t43t

kad bolje razmislim, trebaju mi samo fajlovi koji su bili u audio folderu, zajedno s onim .dbb fajlovima. bas bi bilo super kad bi netko to imao...

probao sam problem, sto nema mojih mp3ica u ringtonovima, rijesit tako da u audio izborniku na mobitelu odmah pojedinu mp3icu oznacim kao rington. i na rtaj se nacin doticne melodije pojave u rington izborniku i mogu se izabrat kako za pozive tako i za poruke. medjutim.... to radi neko vrijeme, nakon nekog vremena vise ne radi, mobitel ne moze reproducirat kad me netko nazove iako bi trebao. ugasim mobitel i problem rijesen, opet sve radi ali koliko dugo ne znam. uglavnom, ne valja. primjetio sam da su ovi periodi kad ne radi povezani s cinjenicom da tada u rington izborniku nijedna melodija ne svira kad se micem po izborniku gore dolje. eto, probao sam objasnit sto bolje, mislim da nitko nije imao ovakav slucaj, barem nije opisan na forumu....
    Zadnji uredio erz : 01-01-2007 u 00:55 Razlog: eto tako

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ghost Face
    Probaj si flash_at mobitel sa ovime: V235
    fala na trudu, al link je uslijed neaktivnosti postao nedostupan, tj. vald niko nije skido taj fajl.

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Sony Ericsson K750i
    Operater
    +385-98-95-99
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao erz
    fala na trudu, al link je uslijed neaktivnosti postao nedostupan, tj. vald niko nije skido taj fajl.
    Joj sorry dao sam ti krivi link. Ovdje ti se nalazi taj MP DOWNLOAD

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

t54

goustfejs, stvarno cijenim tvoj trud. al nije mi sasvim jasno sta mi omogucaca ovaj softver sto se nalazi na linku koji si mi dao. koliko vidim to nije onaj originalni flex, cini se da nije nin hrvatski, jel znas sta mi on omogucava kad bi ga recimo prebacio na mob! uglavnom, fala na trudu...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove