i jos jedno pitanjce!!
z600 je u biti isti kao i t610 (sem ekrana i sto je preklopni)... znaci da mogu za z600 skidati sve sto je namjenjeno za t610??
Imam z600 i ne mogu frendu na samsunga poslati sliku preko ird-a!!!! nije islo ni sa t610!!! znaci nije do se vec do samsunga.....
da li to znaci da samsung "prepoznaje" samo svoje modele ili sam ja neuk?!
i jos jedno pitanjce!!
z600 je u biti isti kao i t610 (sem ekrana i sto je preklopni)... znaci da mogu za z600 skidati sve sto je namjenjeno za t610??
pa zar nema nikakve pomoci???
ovo zadnje ti je točno.
a i ovo predzadnje.
a za slike, to neznam...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a na koji nacin se skida sva ta razna zanimacija sa net-a?
pa nadjes neki sajt di ima free stvari i skineš, i onda putem ic-a ili bt-a uneseš u mobbbb....
izgleda da samsung ima problema s ostalim telefonima, isto kao i nokia... između SE-ova sve radi savršeno, a što se 'zanimacija' tiče, killa ti je već odgovorio...
i da, sve što ide u t610 ide i u z600...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja bi ti preporučio da najdeš još neki treći handy sa irda te da stime možeš isključiti da nije slučajno irda u kvaru na nekome od ta dva handya.
Tko rano rani, rano dan zajebe!
ja znam da sam bezuspješno slao sliku sa SET68i na e700
hvala ljudi....
ipak sam ja novi sa tim svim opcijama pa nemojte zamjeriti zbog pregrst glupih pitanja!!
nečemo. vidiš da i mi neznamo neke stvari...
Sa T610 na E700 idu samo kontakti,ne idu ni slike ni melodije.
da ja sam sa t68 slao kontakte na e700 pa nije htjelo... al dobro t610 je druga priča...
istina je da samsung ne može slati ni primati stvari preko IrDa, ali brate ovo o cijenama SE je jedna od večih gluposti...Poslao: cyberphere
Samsung ne može ni primati ni slati bilo šta preko IrDa kao ni većina mobitela koji ga ima. Jedini tko može slati preko IrDa su svi Nokijini smartphone-i, svi malo skuplji SE (od 1500 na dalje) a i ostali smartphone-i
Problem definitivno nije u SE nego u Samsungu!!! On i komunikacije bas i nisu na 'ti'.Poslao: enigma
Imam z600 i ne mogu frendu na samsunga poslati sliku preko ird-a!!!! nije islo ni sa t610!!! znaci nije do se vec do samsunga.....
da li to znaci da samsung "prepoznaje" samo svoje modele ili sam ja neuk?!
Inace, moj 'prastari' Siemens ME45 moze slati i primati preko Irde slike i zvukove izmedju raznih mobaca i izmedju kompa, bez ikakvog software-a! Slike i zvukove salje na komp u Desktop, a prima kao ulaz slike, zvuka, SMS ...
Obzirom da nisam vidio druge postove o Z600, mozes nesto napisati o tvom mobu? Koji su prvi dojmovi i sl... (prednosti, mane)?
Bookmarks