Jesi ti to extraktao??? mislim da ti se to sve nalazi kao jedan rar file kojeg sam pukneš na mob.bluetoothom.
Imam NFS Carbon java igricu i ne znam kako da ju pošaljem na mobitel. Ima nekoliko fileova ("Need_For_Speed_Carbon.jar.sest", "Need_For_Speed_Carbon.sest", "Need_For_Speed_Carbon_2.$", "Need_For_Speed_Carbon_2.sest" i u mapi java, u mapi db "jf53ddd43fc608e14adea681cd23b124fb764d3c10.d" i "jf53ddd43fc608e14adea681cd23b124fb764d3c11.d" ). Jel zna tko kako se to pošalje na mobitel, gdje te sve fileove treba staviti? Imam SonyEricsson K750i.![]()
Jesi ti to extraktao??? mislim da ti se to sve nalazi kao jedan rar file kojeg sam pukneš na mob.bluetoothom.
ti fileovi moraju biti u jednom fileu, ne otpakiravati. taj cijeli file posalji na mob (ako ima .jar ekstenziju). AKo nije .jar, samo preimenuj u jar
iPhone 5s 16 GB
Nije bio zapakiran, ne bi ga ja otpakiravao, probao sam ga zapakirati i u .rar i u .jar i ne radi mi. To mi je prijatelj stavio na disketu, ne znam odakle mu. Hoće mi tko poslati NFS Carbon, možda ovaj moj ne valja.
Igrica isprobana i radi!! U fileu su samo .jad i .jar tako da nemas nikakvih problema pri instalaciji na mob!
Uzivajte!!
http://www.getupload.com/file/2346/N...-K750.rar.html
Hvala, sad ću ju isprobati.
Bookmarks