nitko nista?![]()
ovaj monitor imam vec... 2 godine i sve super nikad problema, no u zadnje vrijeme pocelo je nesto zezat.
e sad neznam koliko je to ozbiljno.
naime kad ga upalim (na tipku 'on/off) on se ne upali a lampica blinka.
nije svaki put tako, inace upali odma.
a nekad blinka kojih 5 sekundi pa se upali , a nekad (kao danas) blinka dugo, skoro 1 minutu, i tek se onda upalio.
problem nije u kontaktu, jer je sve dobro spojeno.
potrazio sam u uputstvu da li sto pise o tome ali nista.
pa eto ako netko zna nesto... hvala.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nitko nista?![]()
Zašto ga uopće pališ na tipku, umjesto da ga ostaviš da se sam ugasi i upali podizanjem/gašenjem kompa?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
zato sto onda ostane gorit lampica tamnozute boje i to me smeta
zaljepi preko lampice crnu izolir traku, tako sam ja rješio neke lampice jel u mračnoj sobi sa svim uređajima izgleda doslovno kao u enterprisu![]()
problem nije u lampici, nego u tome sto se monitor upali tek nakon nekog vremena, kao sto sam napisao u prvom postu.
whiteboy je predlozio da uopce ne gasim monitor, no to nece rjesiti problem.
do prije par tjedana se monitor palio instantno kad bi stisnuo tipku za paljenje, a imam ga vec dugo.
dakle mene zanima u cemu je problem i kako ga rjesit no ako nitko nezna, nhf![]()
Bookmarks