ne bi smio koristiti orginalni kabel, več zamjenski ili modificirani orginalni.
Imam taj mob i htio sam raditi ovo
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23603
ali papua mi se neće povezat sa onom aplikaciom, probao sam mjenjat com portove, ali bez uspjeha...
Ima li tko kakvo riješenje za mene?
Hvala
ne bi smio koristiti orginalni kabel, več zamjenski ili modificirani orginalni.
kabal je siemensov od SX1 čini mi se...sux...
i što sad...
Stvarno se nikako ne može koristiti originalni USB kabal bez mrljanja po njemu?
uspio sam povezat papuautil i mob, ali ne želi mi se spojit sa tim vipergsm-om
napiše ovo
Awaiting answer from Chaos midlet...
No answer from midlet!
1) Neglected to run midlet px65v5 in phone...
2) At request "Connect Accessory" press button "Px65v5" and connect cable to phone.
3) Wait for the midlet to finish and again press button "Px65v5"...
*Midlet can be found at http://chaos.allsiemens.com/download/px65v5.rar
moja isprika, nisam gledao da si napisao USB, ovo sa modificiranjem vrijedi za serijski orginalni kabel. za USB ne znam.Izvorno postao strikoo
Pokušaj par puta zaredom pritisnuti to midlet dugme u Papui,meni isto nekad ne radi otprve.Izvorno postao strikoo
Naravno midlet mora bit pokrenut i prikazivati one kodove.
Upravo sam probao 15 puta za redom i neće
Napisano je već toliko puta da već i vrapci znaju.
USB kabel od SX1 ne može se koristiti za unlock CXV70. Jedino za prebacivanje datoteka.
Uostalom, pogledaj tutorial kako otključati mob s Papuom. Postoji način gdje ti je dovoljno na mob prebaciti Px65v4 ili ViperGSm ili neki drugi i nakon izračuna kodova iste ručno unositi u mob.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OK, a jel se sa tim kablom može flešat novi firm, ako uspijem ručno odkodirat mob?
Ne, nije moguće.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
koja glupost, di ima usb kabal za kupit sa kojim se to može normalno radit i koliko košta takav kabal?Izvorno postao Sljaka
hvala
Da si malo bolje pogledao po forumu, našao bi i gdje nabaviti kabel i koji ti tip odgovara (DCA-510) i kako npr USB. kabel od serije 55 preurediti da radi na CX70. Imaš npr. cijeli tutorial o tome.
Isto tako naišao bi na informaciju da možeš kabel naručiti između ostalog na www.solvens.com
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks