4??? nema pa nedavno je trojika izasla
mislim da ovom forumu fali ovako nešto...
pričajte što igrate trrenutno, ako igrate
i imam jedno pitanje: šta nema colina mcrae rally 4 za pc?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
4??? nema pa nedavno je trojika izasla
pa upiši recimo u google colin mcrae rally 4 i evo.
pa vidio sam ima talo i lancie delte i peugeot 206! to u trojci nema.
ne, zapravo na stranici od codemastersa ima http://www.codemasters.co.uk/colinmc...raerally04.php
Igram jedino 2 igrice. Colin3 i CM4 kad mi se da. Inace ne igram nista.
ja na kompu igram samo colina. na ps2 igram sve ostalo, kad mi se da, a čini mi se da ču sad sve više i više igrat na kompu,
jer odkad sam ga sredio igre su na njemu ludnica, a ps-a se moram rješiti.
pojasni cm4
igram Counter-Strike 1.6 online, danas sam snimio Age of empires 2 i Delta force black hawk down, ali nisu mi se bas svidjele
It's nice to be important, but it's more important to be nice
a igra ko novi metal gear solid
Ja igram gran turismo 3 odkad imam ps2.
Evo jedne fore iz te igre: uzmite suzuki escudo,otiđite u tune shop sekciju,potražite turbo stage 4 i kupite isti, zatim pravac home- run and setting -test course.Iz menua koji se pojavi odaberite setup,iz sljedećeg menija odaberite setting,na prvoj stranici podesite ride height na najnižu vrijednost i front i rear, ono gdje piše 17,4 kg/m i 16,?(neznam točno vrijednost iza zareza)kg/m podesite obije stavke na 4,0.Na sljedećoj strani ne dirajte niš,nego ju preskočite i na onoj sljedećoj strani odaberite gear ratio-auto setup- postavite slider skroz na wide,a final na 2,400.Na zadnjoj strani Downforce postavite na najnižu,a rear na najvišu vrijednost.One dvije stavke ispod stavite na nulu,inače fora neče uspjet.Zadnju stavku postavite na 50%.
sada pritiskom na trokut izađite,i odaberite start.
Ako ste dobro podesili pri 276mph ili 372 kmh(ovisno koju verziju gt-a 3 imate) bi se trebao auto dići na stražnje(DA NA STRAŽNJE) kotače i pojuriti preko 400 kmh ili 700 mph.
Zadnji uredio Daniel Morales : 03-10-2003 u 19:42
yebeno. ali ne igram to, to sam nekada igrao na plejki 1.
još malo pa krečem u napad na nove igre
(ima ko da preporuči nekog crnjaka?)
Ja se trenutno mlataram u CS-u 7.1 beta verzija, al ću prijeć na 1.5. I maltretiram Generale:zero hour.
btw. ja sam lud za Colinom, al trojka je totalno sranje!!!![]()
![]()
![]()
I jedvam da dođe 4-vorka i da poprave igru.
Ništa osobno!!
čekaj čekaj zašto je sranje?
3 je najbolja do sad.
to ti možda kažeš jer ti je loša grafika
ja imam najbolju grafiku na kompu, prošo sam sve staze u trojci, mogu slobodno reč da je to jedna od najboljih iliti najbolja igra gdje se na sceni nalazi auto
slazem se s tobom flOorKilla--> colin 3 is the best
Ja se ne slazem ni sa jednim...Colin 2 is the best...!
Evo još jedne igre koju ja volim igrat:AUTO MODELLISTA
Igra spada u žanr arkadnih vožnji,ali izdvaja se iz gomile po tome što je u cell-shaded stilu (ko je ikad gledo neki anime film zna što je to) i po tome što možete osim nabrijavanja automobila mjenjati izgled istih(znači spojleri pragovi felge pa čak i retrovizori),a možete odrediti boju svakog djela automobila i crtati po automobilu.Tko nije shvatio,neka zamisli zagrebačko plavu hondu integru type r na čijem stražnjem odbojniku piše dinamo (valjda svi znamo kako dinamov logo izgleda) ili bijeli lancer evo vii kojemu je na haubi ispd NOS-ovog logoa nacrtan mobilov logo (valjda me nebute tužili zbog copyrighta?)![]()
a te aute si ti kao napravio... :-)
a jel to igraš na kompu?
nope,ps2 only.
@BlackHawk: Colin2 je bio ludnica, ali njegovo vrijeme je prošlo
moja kanta:Poslao: flOorKilla
čekaj čekaj zašto je sranje?
3 je najbolja do sad.
to ti možda kažeš jer ti je loša grafika
ja imam najbolju grafiku na kompu, prošo sam sve staze u trojci, mogu slobodno reč da je to jedna od najboljih iliti najbolja igra gdje se na sceni nalazi auto
1400 AMD Athlon-PECM
nVidia GF2 MX 400 64 Mb DDR
512 Mb DDR
monitor Fujitsu x176 1024x769@120
pa ti meni kaži da mi grafika ne valja![]()
btw. Colin 3 nema multiplayer a signal za upravljenje je digitalni pa auto pleše, tj. upravljanje je u kurcu ako nemaš dobar volan:
a osim toga dvojka ga šije u puno čemu;
a moraš vozat tupavog Forda u natjecanju (a Colin voza Xsaru!!), pa da dalje ne nabrajam..
Ništa osobno!!
gle tratinčica: nisam reko da ti je grafika u k*rcu, nego sam pretpostavio da bi ti mogla biti, i nisam te pitao konfiguraciju tvog kompjutera BTW moj je jači.
ja imam volan doma ali nikada ne igram snjim jer je nemoguče vozit auto volanom
nisam primjetio da auto pleše
Ford je najbolji wrc auto
a to šta oni nisu platili licence je druga stvar
trojka ostaje najbolja
Pa tebi možda jeste, al ti si jedan jedini s kojima sam pričo da im je trojka bolja od dvice.
Ništa osobno!!
ok, onda sam jedini.
dalje ljudi....kaj još igrate??????????
nisi jedini! i meni je 3 bolja od dvice
Maloprije sam vidio da sa svojom "kantom" neće moćio vrtit maxpejna 2.![]()
meni nesta doslo da zaigram fifu 2003 malo, ono pokrenem igru i samo mi se prikaze crna slika i nista se ne dogadja, nit se mogu vratit u win, ni otvorit task manager... nista... znal ko rjesenje
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks