Istina...Izvorno postao Krompirko
![]()
Dobar prijedlog, podržavam...
Suzdržavam se komentara, tako mi je svejedno...
Nije dobar prijedlog, smatram da je nepotreban moderator
Prvo da kažem da mi je malo glupo predlagati samog sebe... ali jednostavno eto moram nekoga... jer kako vidimo statistike postova, računala forum skupa sa svim svojim podforumima ima jako mnogo tema poput ostale trojice podforuma... ( motorole , caffea, oglasnika ( top podforumi) ) te na drugom mjestu po broju postova... odmah iza chataonice... A da nema niti jednog moderatora koji upravlja tim dijelom...
No to nije sve... kad pogledamo u forum računala, primjetimo da postoje moderatori samo za igre i za hardware... dok ostalih par sekcija nema moderatora...
Primjećujem kako se svakim danom okuplja više ljudi i posta više postova... moderator sam 1 godinu računala/hardware... ali kako stvarno visim na forumu računala, zna mi se dogodit da primjetim neke teme prije Admina... a bome se znalo događati da take teme ostanu neprijavljene i postovi ne obrisani...
Često mi se znalo dogoditi ako manipuliram jednom temom i prebacujem je u drugi podforum, da zaboravim editirati naziv teme, radi bolje preglednosti ili slično te u drugom nemam ovlasti... pa moj posao ostane nedovršen...
Imam viška slobodnog vremena i nisam zaokupljen drugim web projektima... ne radim na nikakvim administracijama... pa eto sebe nominiram za moderatora foruma računala... jer jedino sam ja siguran da bi to mogao konkretno obavljat i du dužnost, odnosno ovlast iskoristit za bolji rad...
Da ću konkretno obavljati posao, potvrđuje eto mojih 1 godinu sa možda 2 upozorenja na rad i to u samom početku dok nisam bio ufuran
Hvala![]()
Istina...Izvorno postao Krompirko
![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Definitivno podržavam! Vidim da si ufuran u hardveraj i softveraj, i da te ima u skoro svakoj temi sa rješenjem problema.![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
potpisIzvorno postao Pharcyde
![]()
![]()
![]()
Seriously?
Konstruktivan prijedlog,..podržavam anyway kaj si se sam predložil! Good luck!
A čuj, vidim da nitko nikoga ne predlaže, a smatram da sam stvarno dobro obavljao posao... kojega je u početku bilo malo, a kasnije malo više, no opet nedovoljno... a desi se da mi je tak dosadno da nemam šta radit doma pa eto...Izvorno postao Pharcyde
a opet, lakše mi je objektivno govoriti o meni nego o nekom drugome te usput predlagati neku drugu osobu za taj posao ako ne znam na koji će ga način provoditi...
ima ljudi koji u forumu računala daju odgovore, rješenja na probleme, ali velik je broj onih koji traže rješenja... pa sad da tražim osobe koje su se trudile... heh... malo riba u tom području..
stvarno sam se dobro nasmijoIzvorno postao Krompirko
dajem ti palac gore ako želiš moderirat nabrojane forume![]()
pusti ih, ljubomorni suIzvorno postao Krompirko
Ja podrzavam![]()
Ne podržavam!
Običaj je da se nitko sam ne predlaže, a bolje da nestane sela nego običaja!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
1. volju
2. znanje
3. vremena
Pa šta drugo reći nego da ga podržavam
A mislim da se i već dosta dokazao kao pouzdan.
Selo bolje zapaliti nego pregaziti običaj???
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
djelomično razumijem na što ciljaš,no nakon toga mogu podebljat riječ običaj i svest ju na to da se zbog nekog niza kako bi bili ozbiljno shvačeni svi prijedlozi pisani od strane drugog forumaša koji nominira kolegu, dalje, provjerio sa kako je to zappan sročio u "naljepnici" i pretopio u to da je Krompirko več postoječi moderator koji ima želju proširit svoje moderiranje na forume vezane sa temom kojom dobro vlada kako sam vidio i sa tog gledišta nema prepreke da to nebi ostvario.Izvorno postao Sljaka
Znači nije bitno što bi on dobro obavljao taj posao, bitno je držati se "običaja" koji po mom mišljenju nema neke vrijednosti.Izvorno postao Sljaka
To što se sam predložio, znači jedino da on zaista želi obavljati tu dužnost i da smatra da je on toj dužnosti dorastao.
Uostalom, Krompirko je stari, iskusni te ozbiljni član koji već ima moderatorskog iskustva i razumije se u tu temu.
Zato dajem svoj glas za!![]()
Krompirko Krompirko Krompirko Krompirko Krompirko Krompirko Krompirko Ueeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naravno svi za krompirka krompirko za sve
Ja ga podržavam, vidi se da se baš kuži u te stvari, ako netko neželi ovako da sam sebe nominira, može ga netko drugi![]()
Ja ga podrzavam.Momak hoce i zna pomoci.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Također dajem podršku krompirku...![]()
ko što je i sam rekao, ima u tom dijelu dosta postova i tema, i baš sam neki dan gledao kako to da u tom dijelu nema moderatora...
Mislim da bi dobro došao moderatom na tolike postove...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Podržavam naravno. Čovjek posjeduje veliko znanje![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Podržavam ga, isti razlog.Izvorno postao Ico
Svakako podržavam!Mislim da nema boljega za ovaj posao, a ako se Krompirko ne smije sam predložiti za mod-a, evo može ga netko od nas ponovno predložiti.
Da bude sve regularno.
Krompirko! Krompirko! Krompirko!![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Takodjer podrzavam,malo neobican pristup,ali eto,bolje pokusati nego sutjeti.![]()
Ja ga u potpunosti podržavam, ali ako se sam nemože predložiti neka ga netko drugi predloži...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
takodjer imaš moj glas![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
i ja potpisujem![]()
Pa ja nisam siguran da si baš jedini. Recimo što misliš o članu zerobravo?Izvorno postao Krompirko
Drugo, stvarno ti nije trebalo da se sam predložiš, dovoljno je bilo poslati nekome PM i zamoliti ga da te predloži, pogotovo nekog tko također visi u tom podforumu, ili čak to pitati unutar mod. podforuma prije. Ovak si se 'posral' bez veze...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ukoliko bi taj dio forumu bio bolje uzdrzavan, zasto ne. podrzavam
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks