12. ikona je IM ... to neznam šta je, to nisam ni ja imao na svojoj 6280,tako da se nemoj previše uzbuđivati radi toga...
Pozdrav svima!!!!
Kad udjem u meni imam 11 Ikona.Zanima me zasto nemam 12 ko i svi normalni ljudi
HVALA!!!!!!
12. ikona je IM ... to neznam šta je, to nisam ni ja imao na svojoj 6280,tako da se nemoj previše uzbuđivati radi toga...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja na svojoj imam 13 ikona!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
kako 12? pa ja imam 10 (kupljen u Mobisu). koje sve ikone imaš?
11. ikona je ikona za IM (ako je ima) ili VoiceMail
12. ikona je ona za sim usluge tj "izbornik" štoga nudi sam operater (recimo T-mobile menu)
Ako imaš neku stariju karticu koja ne podržava taj menu, onda nemaš tu12. ikonu...
Neznam samo kako on ima 13 ikona...![]()
ja npr. imam 10 (poruke,kontakti,zapisnik poziva,postavke,galerija,mediji,organizator,aplika cije,web,PZR).
Jedanaestu i dvanaestu je objasnio Ico, a ona 13. bi mogla biti direktan link na neku stranicu (nokia.com, t-mobile.com)
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Ako se nevaram, taj direktni link recimo na t-mobile_ovim mobitelima je umjesto ikone za web... Nekako sumnjam da ima 13 ikona...Izvorno postao makiprodol
![]()
Ovako imam:
1.Mediji
2. Programi
3. Galerija
4.Push to talk
5. Sms
6. Imenik
7. Zapisnik
8. Podešenja
9. Rokovnik
10. Web
11. IM
12. Zvučna poruka
13. T-mob menu
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
ja imam 11...(namam IM i zvučne poruke) nije kodirana ni brandirana. koji soft imaš?
Pa k'o da je bitno ako nema ikonu. Ako se radi o brandiranoj verziji onda nema IM i gotovo. Uostalom nova verzija firmwarea (zapravo mislim čak i 3.81) ima onu IM ikonu iz root menija negdje unutar Messaging izbornika zbog jednog buga koji se javlja u Tab pregledu.
EDIT: Evo mog popisa (na engleskom):
Contacts
Log
Applications
Media
Messaging
Gallery
Organizer
Web
Settings
VIP meni
Audio Message i
PTT (iliti PZR)
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
moja verzija je v 05.92 nije brendan i prima sve kartice i u meniu ima 10ikona
1-poruke
2-kontakti
3-zapisnik
4-postavke
5-galerija
6-mediji
7-pzr
8-organizator
9-aplikacije
10-web
nije po redu ali to je to
http://www.dnif.de
Eh da...moj je UI malo tweakan. Kod mene je ubačena Audio message ikona (štima se u Finiksu). A zašto nemaš ikonicu za SIM meni?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
imao sam je i ja prije ali mi je covjek danas stavio novi softver pa je nestala ali i netreba mi a nemam sim meni jer koristim tele2 a oni nemaju jos nikakve dodatke
http://www.dnif.de
ja sam imao 11 ikona i kad je soft bio 3.8x i na softu 5.92... a mob je bio nebrendiran, kupljen u slobodnoj prodaji...![]()
Ali ko što t-maca reče, kakve veze ima kolko ikona imaš...![]()
![]()
Bookmarks