Sad sam vidio u katalogu od Metroa ovu zanimljivu stvarcicu, pa bi bio zahvalan ako bi mi neko(najbolje vlasnik ovog cuda) mogao poblize objasnit neke karakteristike(prednosti i mane) ovog uredaja? Cijena mi izgleda ok (850kn), al ne znam jel ima slicnih uredaja ili boljih kod nasi koje su cijene? hvala
![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Hvala, ova dva iz hgspota su puno preskupa za mene, ali svida mi se ovaj DVD/DivX player FOCUS portable PDVD-02, jedino se bojim za jacinu baterije(pise punjiva NiMH baterija), ne znam koliko bi to moglo drzati?Izvorno postao marq
film ili dva će izdržat![]()
znaci drekIzvorno postao marq
, a dobro mozda padne neka kombinacija pa kupim rezervnu bateriju ili sl. a mozda sutra dode jos koji pametan savjet, u svakom slucaju hvala na pomoci
![]()
ma to sam ja bezveze rekao film ili dva![]()
možda dođe tko to ima....pa kaže nešto...![]()
nemrem ti puno sugerirati no ja kad sam uzimao u metrou svoj mp4 player ugledo sam tog (tad je bio skup) i moram priznat za tu cijenu (sad) nije cak niti pretjerano skup.Ali uopce kaj ce ti to jedino ako mislis u automobilu gledati dvd dok recimo putujes na more ili skijanje.Jedino ako dobijes za automobil punjac pa se tad isplati.Nadam se da sam malo pomogo.No da se vratim na početak imas nešto u metro što je slično tome samo sto nije u katalogu neki mali mp4 player samo što ima veci ekran(puno veci),kameru, i još k tome je divx player.Taj te košta nekih 600kn barem je tad košo pa ti to preporucam.neznam ti vise pojasniti vec ti izgleda kao pda.Izvorno postao Qwasy6
ici cu to istrazitIzvorno postao Hoc
ma pa dobra je ova stvarcica, kad sam na faksu, a imam rupu bacim si jedan filmic, il kad busom negdje(npr. dubrovnik 10hvoznje) pa malo brze prode vrijeme, jedino me ta baterija zabrinjava, volio bi znat koliko moze izdrzati
ja sam imnao tak neš slično i 800kn platip,mp4,2.0mpx kamera,video u 320x240 rezi,512mb+proširiva memorija i mogao je divixe vrtiti...fora stavr,ali premali ekran i kvaliteta0![]()
da, to sam i mislio, a ovo mi djeluje ok, sam da nadem sto kvalitetniji i jeftinijiIzvorno postao smogovac
![]()
Pa šta Quadro stvari ne dolaze za 3 godine garancije? ja sam ga isto vidio,otići ću pogledati u Metro kako to izgleda uživo. Tražit ću da mi puste neki dvd.
Qwasy6 bas sam na to mislio sto smogovac ima.No smogovac kako se to zapravo zove to bas ne mogu nazvat mp4 ili divix player tj.ima li to svoje unikatno imeIzvorno postao smogovac
low budget pmp (personal media player)![]()
ThanxIzvorno postao sodom
![]()
![]()
![]()
Ajde ak ces ic to isprobat, javi dojmove, i ak nije bed da se raspitas kakva je baterija, koliko drziIzvorno postao niten
![]()
ja sam iso to pogledati,cak i nije loše,jer dobiješ obicni punjac i auto punjac,sto se tice kvalitete nis posebno sama plastika,bas i neču puštat dvd film ja sam ga pito ali nije imo volju ili nesmiju (nesto mi je promrmljo da ga nisam niti skuzio),baterija 2,5sati,za slušalice ima dva priključka,daljinski upravljač.Izvorno postao Qwasy6
Nije to čak niti toliko loše.
Bookmarks