Uopće si nemrem zamislit gdje, ali ja sam imao samo naljepnicu na displayu.... i pisalo je NOKIA na njoj... ništa drugo nisam imao...
Probaj slikat pa stavit sliku ovdje da vidimo...
Uzeo sam potpuno nov N73. I danas sam primjetio jednu neobicnu stvar - iznad softkeys-a i djojstika iz onog malog proreza viri neka folija (ili sta je vec). S jedne strane je bijela, s druge crna. Ne Moje pitanje vama je da li neko zna je li to mozda neka zastitna folija koja se moze slobodno skinuti, ili to viri nesto sto ne bi smjelo tj. nesto sto treba da bude unutra?
Imam garanciju (uzeo tel. sinoc) ali sumnjam da ce prodavci znati ista pametno reci (ne djeluju mi upuceni u telefone) a ne bih da se mora slati na servis ako ne mora...
Zato molim da ako znate, odgovorite... Hvala Vam na odgovorima!
Uopće si nemrem zamislit gdje, ali ja sam imao samo naljepnicu na displayu.... i pisalo je NOKIA na njoj... ništa drugo nisam imao...
Probaj slikat pa stavit sliku ovdje da vidimo...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Kad smo već kod toga, ja imam one glupe TIM i UMTS naljepnice odmah ispod displaya...Izvorno postao Symbian FAN
Da li netko zna kako to skinuti a da se ne ošteti maska? Jel ide ona fora sa kockom šećera kao kod MDA Compacta?
Izvorno postao Branxx
Na mojoj n70 sam imao ispod ekrana umts i tim, al nije bila naljpnica vec otisnuto... mislio sma da je naljepnica al sam onda noktom ogrebao i skinuo.... možda je tako tebi... meni je bilo na onom metalnom djelu pa sam mogao skinuti, a ono šta mi je iza na maski otisnuto na plastici nemogu skinuti.
Meni se čini da je naljepnica kad se ovako malo bolje zagledam, ali onda se baš opako drži mater jojIzvorno postao -TOT-
![]()
nije naljepnica, nego viri neka folija (nije providna) iz proreza gdje se spajaju tastatura i onaj metalni (plasticni) dio ispod koji se nalazi izmedju ekrana i tastature.
Odnio sam na servis, neka se sami bakcu s tim. Kupio sam nov tel, i hocu da bude ispravan.
Nadao sam se da je u pitanju neka zastitan folija, ali mislim da to nije slucaj. Javicu se kad se vrati tel sa servisa.
Izgleda da je bila neka zastitna folija koja se moze skinuti... bar su tako uradili i rekli u servisu.
Nadam se da su bili iskfreni. Fon zasad radi ok.
Samo me iznenadilo koliko je skriputav.... Cim a pipnem on skripi i krcka. I jos bucni tasteri.... Bas je neki bucan fon. da je bolje izrade, bio bi fantastican.
Meni se samo na jednom čošku poglopac od baterije za oko pola mm škljoca nekad, ostalo je čvrsto...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks