uzmi instaliraj everest, on bi trebao prepoznati i onda na netu potrazis te drivere...
nabavio sam od frenda tv karticu ali nemam drivere a ni neznam kak se zove kartica ni nista o njoj....kak da to sredim da moze radit????
uzmi instaliraj everest, on bi trebao prepoznati i onda na netu potrazis te drivere...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ovako pise:
SAA7130HL
CB3617
Tt0224 1
...a iza pise:
M-TV001 B/G+D/K TV Tuner
Ako imas mozda za tu karticu molim te posalji mi na dario.kusenic(at)yahoo.com. Hvala!!!!
Zadnji uredio zerobravo : 08-03-2007 u 19:44
Imaš originalni philipsov reference driver za SAA713x i FLY2000 program za gledanje tv-a (po meni najbolji za philips kartice) na ovoj stranici:
http://members.home.nl/fly2000/download_e.html
Imam ti ja istu tu karticu, sad cu zipati pa ti posaljem na mail...
Pozdrav...
...Poslano...
Ja još nemam tv karticu ali spremam se za kupovinu pa da nešto pitam...
Znači pomoću te kartice normalno mogu gledati tv (koji zaključak :-)), mogu snimati sa tv izravno na hard? Svaka kartica ima poseban za sebe program ili se može staviti bilo koji? Koja bi bila recimo normalna cijena i koju mi preporučate? imam ponudu za 200 kn no neznam točno kako se zove, znam samo da ima daljinski)
Ma kad kupujes tv-karticu, dobivas odmah drivere za nju, ovaj je dobio od prijatelja i vjerojatno je on izgubio cd, tak da skoro uvijek kad kupujes dobijes cd uz karticu... normalna cijena za polovnu je od 100-200kn... Ak je ta koju imas za ponudu ispravna, mozes uzeti, samo stavi koja je tocno...
Bookmarks