U svakom Nokia Symbian telefonu imas Application Manager,pokreneš njega,izabereš program koji želiš deinstalirati,pritisneš C tipku i potvrdiš deinstalaciju.Izvorno postao blueled
Molio bih popis desetak aplikacija za N70 koje su najkorisnije po vašem mišljenju. Negdje je već bilo postavljeno takvo pitanje ali nisam uspio naći tu temu.
Također, ako mi možete reći gdje je opcija za deinstaliranje programa jer ju nisam uspio naći. Imao sam svojedobno A925 ali je je kod N70 puno drugačije nego kod A925 ili P900 npr.
Neki dan sam ga uzeo i oduševljen sam telefonom - i mogu reći da uopće nije spor kako su neki tvrdili, iako, još nemam instalirano gotovo ništa od programa, pa je možda to razlog. Čini mi se da je puno brži nego Motorola A925. Vrlo sam zadovoljan akranom i odličan je prijem signala.
U svakom Nokia Symbian telefonu imas Application Manager,pokreneš njega,izabereš program koji želiš deinstalirati,pritisneš C tipku i potvrdiš deinstalaciju.Izvorno postao blueled
Pogledaj u ovoj temi
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks