ako to nije moguce... da li postoji neki player (tipa real player) koji radi na ovoj nokiji i gde se moze preuzeti????![]()
Pozdrav svima. Procitao sam dosta o Nokiji 6280 ali niko nije pisao o pregledu video sadrzaja. Zanima me da li je moguce premotavati video zapis???
Desavalo mi se da gledam film (konvertovan u 3gp pomocu allok converter-a) na telefonu a onda primim poziv i film krece iz pocetka!!!
Vrrrrrrloooo iritantno!![]()
Hvala!!!
ako to nije moguce... da li postoji neki player (tipa real player) koji radi na ovoj nokiji i gde se moze preuzeti????![]()
Koliko je meni poznato, filmići se mogu premotavati, ali čini mi se da ne kada gledaš preko čitavog ekrana (ali nisam skroz sigurna)...
Odeš u mediji -> media player -> interval FF/rew i tamo namjestiš na 10sec (to je najmanje)...
Onda kada premotavaš filmić premotavaš ga po 10 sekundi...
trenutno ne postoji nekakav drugi player (kao real player), bar koliko ja znam.Izvorno postao kizo vu
PS: daj koristi tipku "EDIT"!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nije moguce premotavati video
probao sam da podešavam interval za premotavanje ali nisam siguran na šta se on konkretno odnosi. U toku reprodukcije videa ni jedna tipka ne reaguje na pomeranje videa (bez obzira na to da li je u full screen modu ili u prozoru)
U svakom slučaju hvala!
ako neko još nešto zna o ovome bio bih zahvalan!!!!
Teško je prihvatiti da ovaj telefon ne može nešto tako banalno!
ne može,sam ti intervali+to k800 ima jako dobro riješeno-može premotavati i zoomirati tijekom reprodukcije video sadržaja,izvrsna opcija...
imaš pravo smog... nemože se premotavati filmić...
Mislio sam da su ti intervali za to, ali nisu...
Sad sam probo premotati filmić i nemože se...![]()
hajde programeri.... napravite neki player za nokiu da možemo premotavati video!!!!![]()
Lako je reć, napravi... ali treba to napraviti... A kao jednu od zapreka zašto to neko ne napravi je možda ta što bi takav program trebao biti u javi jer 6280 podržava java aplikacije...Izvorno postao kizo_vu
![]()
![]()
moj prošli telefon je bio siemens cx65 i jednom sam na wapu skinuo neki player što je mogao prikazivati full screen mode ali se ne sećam da li je imao opciju premotavanja i ne mogu da se setim kako se zvao... možda bi se tako nešto moglo iskoristiti i za ovaj tel?!?
ja sam na svojoj 6280 kopao i pokušavao tražiti programe ali nisam uspio ništa nači. to i meni smeta![]()
U ovom trenutku je nemoguce naci takav program, a razlog tome jest vrlo tezak zadatak obrade videa koje java aplikacije jednostavno ne mogu izvesti. Tako da zasad odustanite od potrage...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
kada li će doći i taj trenutak da se odradi neki bolji media player za s40? prekopao sam net uzduž i popreko ali nope!![]()
Nekao sumnjam da će taj trenutak tako brzo doći...Izvorno postao kizo_vu
možemo se jedino nadati da je player "popravljen" na 6288 i da će biti bolji na novim verzijama i novim modelima...![]()
...svaki puta kad vidim ovaj topic se stvarno zabrinem jer kad sam kupio mob prije cca 2-3 tjedna sam bio siguran da sam neki filmič premotao a sada nemrem i to me deprimira tj. sumnjam u svoje pamćenje![]()
...manje je više...
eee ico pa tek što sam kupio ovaj tel a već da razmišljam o novom modelu... nemam ja money-a da menjam tel zbog media playera..
jedino što ja mogu da se nadam je da će se naći neki genijalac koji će to napraviti onako od šale!!!
da će to netko napraviti od šale, sumnjam... pročitaj što je t-maca napisao u postu #13 ove teme... Tako da ništa trenutno od premotavanja videa... Šteta, kad bi to 6280 imao, bio bi još bolji mob nego što je...Izvorno postao kizo_vu
![]()
Ajde dosta ovdje više...došli ste do zaključka odavno.
Eventualno neka se netko kasnije javi ako štogod nađe od takvog software-a i gotovo (mada sumnjam)...šta ćemo sada 100 puta ponavljati jedno te isto.
LOL, Observer nam je nešto živčan ovih dana
Što se tiče te beskrajno dosadne teme, ako hoćete napredniji softver, jedino Sony Ericsson može u tom smislu konkurirati Nokiji. Da, oni imaju super Media Player i imaju mogućnost premotavanja i čisti Full Screen prikaz i to je nešto što nećemo dočekati na Nokijinim S40 uređajima jer bi u tom slučaju Nokija sama sebi previše konkurirala.
Isto kao što vjerojatno nikad nećemo dočekati implementaciju normalnog e-mail klijenta ili minimiziranje Java aplikacija. Sa tim mogućnostima bi se high-end S40 uređaji približili znatno Symbianu i korisnici bi dvoumili.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Zašto konvertiraš u 3gp? Mozeš konvertirati u mp4, puno je bolje kvalitete, 3gp je katastrofa....Izvorno postao kizo_vu
PREDATOR
koji mobiteli imaju to premotavanje video sadrzaja, dali uopce to ima koji mob?! pretpostavljam da bi n93 trebao imati
Bilo koji smartphone uz pravu aplikaciju....znači da, N93 ima tu mogućnostIzvorno postao zicozg
![]()
ma dobro to mi nije toliko ni bitno s obzirom da sam zadovoljan kvalitetom videa u 3gp formatu. Konvertovao sam DVD filmove sa subtitle-om i ok mi izgleda na tel-uIzvorno postao predator
Bookmarks