t-com će morat reagirat
Amis je definitivno napravio revoluciju! ! !
Telefonska pretplata (+60 min.) + ADSL 1Mbit FLAT za 152KN! ! ! Ako hoćete 2Mbita to je 203kn! ! ! Ostalo na
http://zombix.net/glob/2006/11/30/am...cijene-adsl-a/
Jedini problem je dostupnost, ali sad t-comove najave izgledaju itekako realno!![]()
![]()
t-com će morat reagirat
Seriously?
Cekaj malo, ili sam ja krivo skuzio ili ti!Ne dobis flat!!Di s to procito????? 1GB kosta 17 kuna + brzina od 1Mbit!
ma gdje si ti procitao da je 1gb 17kn???
ovo je....wow.
sad me samo zanima kakav je postupak, dakle ukidanje t-com-a i prelaz na amis.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
amis.hr Imas i flat sa brzinom od 128kbps za 99kuna! I sorry 17 kuna bez pdv-a, znaci 20 kuna!
hello pa ovo nisu sluzbene informacije. na sajtu njihovom su sadasnje cijene.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
To su cijene ako si i dalje na t-comu, ovo će objavit uskoro.Izvorno postao vale24
EDIT:
Tko hoće, može provjerit dostupnost, naravno, samo zg.
http://www.amis.hr/noveusluge/popup_nove_info.php
Zadnji uredio ojpi : 30-11-2006 u 15:19
A dostupnost, jel je Amis dostupan u Rijeci?
Probaj upisati. BTW, već je o ovome bilo govora u drugom threadu, tako da i nije nova vijest, a i ne mogu vjerovati da nitko nije primjetio reklame po ZG-u. Što se tiče pokrivenosti, naravno, pokriven je samo grad Zagreb, a okolica se i dalje smatra jednom velikom selendrom i nije dostupan...tako da sve ovo o čemu se priča, opet se ne odnosi na mene![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Usluga Amis ADSL trenutno je dostupna u ovim regijama:
* Grad Zagreb
* Zagrebačka županija
* Varaždinska županija
* Međimurska županija
* Karlovačka županija
* Koprivničko-križevačka županija
* Krapinsko-zagorska županija
* Bjelovarsko-bilogorska županija
* Sisačko-moslavačka županija
To se misli na onu staru usluge preko t-coma. Ova je dostupna za sad samo u zg-u i još službeno nema ništa o tome na stranicama.Izvorno postao andrija
Da, Zagrepačka županija my a... nije podržan nijedan broj iz ZG županije.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa moraju početi od nekud, neće prvo valjda pokriti pol hrvatske i onda ponuditi uslugu. Sjeti se samo kak je t-com počel.Izvorno postao T-Maca
Odlične vijesti, T-com će ubrzo morati reagirati.
možda je već odreagirao, samo se čeka da odluka stupi na snagu
Izvorno postao andrija
A JA??????
Opet nista za Osijek,sta mi nismo Hrvatska?
ma bolji njih ona stvar...dok mogu must ce nas!Izvorno postao Inovator
isplativije im je da izgube i 20% korisnika a da su im cijene 50% vece!!!!
u ostalom....optima,amis,h1...svi zajedno nemaju 10 % trzista!
i tko zna da li ce ikada skupiti!
ipak,kada bi mi bio dostupan,sigurno bi iskoristio ovu ponudu iz amisa!
savrsena je...bas onakva kakom sam se nadao,tj dovoljno postena,a i oni od toga mogu zivjeti
Zadnji uredio Inovator : 01-12-2006 u 14:45
Čitaj malo, već sam napisao da se to odnosi samo na t-comov adsl preko amisa.Izvorno postao raky_b
Izvorno postao ojpi
o cemu ti to?
sta se odnosi na stari t-comov adsl preko amisa?
ja to nisam ni spomenio....
ja sam priacao o tome da amis nije dostupan u slavoniji. a nisu dobili ni koncesiju za wifi u ovoj regiji...imaju samo za split,zadar i zg
Ja zvao Amis sluzbu za korisnike da pitam moze li flat/128 u Sisku kaze da moze. I najvjerovatnije je da cu to uzeti pa kud puklo,ponuda i sto je vaznije cijena je sasvim ok!!
Ja ih isto zvao i kažu da je ta usluga dostupna trenutno samo u negim dijelovima Zagreba,da ih HT(ćitaj monopol)) koći,da prošire tu novu adsl flat uslugu dalje.A baš sam se ponadao
Zadnji uredio ledeni : 01-12-2006 u 19:33
I feel the need -the need for speed!!!!!
Ja sam cuo da je Amis jad i bijeda, od frenda koji ga i koristi. Pola dana moze skidati brzinom preko 100kbps, a veci dio dana i mjeseca ide nevjerojatno sporo ili je uopce nemoguce spojiti se na net.
Kolko platis tolko i imas...
zvuci nevjerojatno ali istinito, pogotovo od korisnika kojemu je ovo prvi post. daj barem malo nesot napisi, zaradi odredjen kredibilitet, ovako zvucis kao netko tko radi u t-comIzvorno postao ClammieR
usa:
nisam nasao jel ima za provjerit na njihovoj stranici dal se moze na broj koji ukucas?na kolko se mora potpisati ugovor?
odgovor za AMIS DUAL (odgovorili su mi odmah nakon 10 minuta)
Poštovani,
zahvaljujemo Vam se na interesu za usluge Amis Telekoma.
Usluga AMIS DVA U JEDNOM je trenutno dostupna na dijelovima grada Zagreba, Velike Gorice i Sesveta. Dio Novog Zagreba je dostupan, no kako bih Vam konkretno mogao odgovoriti, zamolio bih Vas za Vaš telefonski broj.
Isto tako dostup možete i sami provjeravati na našoj web stranici http://www.amis.hr
Ukoliko ste već provjeravali dostup na našoj web stranici, a dostup nije moguć. Daljnje širenje infrastrukture se očekuje slijedeće godine.
Srdačan pozdrav,
Željko Bašić
zbasic@amis.hr
Znaci sucking.
Internet preko kablovske i dalje najpovoljniji Flat za 114Kn to nema jos nitko.
Bookmarks