Skini si program font generator i napravi si svoj font...mislim da link ima na forumu malo koristi search...jer sam ja nekoć davno tražio da mi objasne kako napraviti svoj font...:-D...Izvorno postao .:: mario ::.
Je li mi moze neko objasniti kako napraviti svoj font i poslije flashati na mobitel?
Skini si program font generator i napravi si svoj font...mislim da link ima na forumu malo koristi search...jer sam ja nekoć davno tražio da mi objasne kako napraviti svoj font...:-D...Izvorno postao .:: mario ::.
...Zanima me da li tko ima kakve vec napravljene fontove...da uploada...vidio sam da JA_SAM ima neki fora font na slici od skina radiance kojeg je uppao...pa me zanima dal ga može podijeliti sa nama...hvala......
hm, svoj font? ja sam trebala za fax napravit font od svog rukopisa i bilo bi baš zakon kad bi njega mogla ubacit u mob..
a onda imam pitanje.. kako ga ubacim?![]()
![]()
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
Imam samo za e398/rokr ali na v360 ti nece odgovaratiIzvorno postao bubyx
Mada sad je barem lako napraviti novi font sa tim MotoFontEditor-om
Pa napiši koji font želiš,pa čemo nešta srediti.![]()
Evo fonta: FONT !!!Izvorno postao Ghost Face
Izvoli
http://www.uploading.com/files/LZEHH..._v360.zip.html
Mada neki fontovi ne sadrze sve simbole,i mislim da je ovaj jedan od tih.Tako da ako ti nesto ne prikaze kako treba to je razlog zasto..
To ide i na L7?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Nisam siguran moguce je da ram downloader nece odgovarati,probaj pa vidi..nece ga ubaciti ako neogovara..Izvorno postao gLemon
Izvorno postao JA_SAM
to stavljam kao i flash?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Da,pa kako bi drugacije.
Bookmarks