DVD Shrink
Da Vinci Kod
vjerovatno ste si svi, koji ste taj film kupili,jednu kopiju napravili,za svaki slucaj ako se originalu nesto desi,pa me zanima sa kojom kombinacijom programa ste ga presnimili.
hvala
DVD Shrink
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
također DVD ShrinkIzvorno postao Smrt
Zahebi DVD Shrink... Većinu filmova više neće ripati jer se odavno prestalo raditi na programu, a i ripa predugo... Skineš os slysofta Anydvd koji ti sjedi u trayu i skida zaštitu sa svakog ubačenog DVD-a, a sa CloneDVD2 (isto od slysofta) ripaš i to u za 15-25 minuta...
Slažem se s ovime.Koristim ove programe već godinu dana i preporučujem ti ih.Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
hvala vam na preporukama ali nisam htjeo ovdje pokrenuti diskusiju o "kako kopirate filmove".molio bih nekoga ko je bas taj da vinci presnimio,da mi kaze program i verziju.znam za te programe sto kazete ali ne pali uvjek sa njima,nekad treba posebna kombinacija programa.![]()
Jesi probao sa anydvd i cloneDVD-om? To mora šljakati, pogotovo ako imaš što noviju verziju anydvd-a, jer se svakih nekoliko dana izbacuje nova inačica, ali se ne može updateati, već nanovo skidati... Ne treba ti nikakva kombinacija različitih aplikacija...
dvdshrink![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
dvd fab.![]()
Bookmarks