Kolko participaciaija imaš i na kojem je windows
Imam lokalni disk d i tio bi da se zove C inače kad spojim stari hd dobijem c i kad spojim mob zove se C
znači ukratko mogu li iz D stavit u C
Kolko participaciaija imaš i na kojem je windows
U disk managementu odes na particiju, desna tipka miša i odabereš change drive letter and paths.
Izvorno postao Killer Death
Meni tako ne ide...
Probaj Partition magic.
Izvorno postao Killer Death
Imam problema s njim i ne mogu ga pokrenuti...
start - programs - accessories - administrative tools - computer management - Storage (Disk management) - desna tipka na disk i "change drive letters and path"
iPhone 5s 16 GB
onda uzmi partition magic i s njim probaj promjeniti
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao imatic
Gore sam napisa u čemu je problem, ne mogu ga pokrenuti...
Šta ti se s D boota windows, ako da onda ne možeš promjenit
Izvorno postao TinoExpert
Aaa... onda ništa... A neznam što je s onim partition magic...
Pa tebi PC ništa ne valja!!!Izvorno postao a.k.
Izvorno postao Va®ga
Ma jeli, a tko si ti da bi to mogao reći, bez da znaš kakav je?![]()
Ne igraj se s PM i sl. programima jer ako ti je win ili boot sect od wina na toj particiji nećeš više moći bootat.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Mislim da nemožeš promjenit D u C, ako su ti na C particiji/disku Win, Win ti ne dopuštaju, ali zato bi trebao moći D promjenit u svako drugo slobodno slovo, ali to ti netreba.
"Imam lokalni disk d i tio bi da se zove C inače kad spojim stari hd dobijem c i kad spojim mob zove se C."
Ovo mi nije jasno!?
spojiš stari HDD dobiš C, i kad spojiš mob dobiš C(kao removable disk, ako imaš memorijsku karticu), Znači ak sam dobro shvatio imaš jednu particiju C i Removable disk isto C kaj je nemoguće.??
...jednostavno napravi reinstal - stvar je u tome da ti je D disc windows disc i ne možeš ga sada promjeniti (ima nekih fora ali ti ih ne bi preporučio)...
S druge strane po tome da je D disc windows disc vidi se da je bilo nekakvog kemijanja kod instalacije (možda si imao nešto priključeno pa ti je zauzelo slovo)...
S druge strane ako je to samo stvar kozmetičke prirode (ono sa slovom) i to ti ne šteti radu na računalu - ostavi kako je (iovako će se uskoro Vista naći na tržištu a poznavajući naše tržište skoro će se svi upgrade-ati)...
Ovako D mi je zato jer sam onda imao stari disk priključen koji je bio C ali sad sam sredio da mi se disk F zove C tako da više nema problema inače trebao mi je C zato jer neki programi zahtjevaju c za instalaciju (SonyEricsson pc suite i još neki)a sad sam zadovoljan
Bookmarks