Kupio novi printer HP i nisu mi dali kabel za spojit ga na komp,samo adapter za struju i čuo sam da nisam ja jedini nego im je to neka nova politika,pa nemogu vjerovat da na tome štede
Kupio novi printer HP i nisu mi dali kabel za spojit ga na komp,samo adapter za struju i čuo sam da nisam ja jedini nego im je to neka nova politika,pa nemogu vjerovat da na tome štede
a to ti je tako, tako i canon radi da ti printer bez usb kablaIzvorno postao M A R I N
I moj Canon je došao bez kabla... I ja sam ostao ono, wtf?! kad sam raspakirao kutiju. I onda se vraćam u trgovinu po kabel... A prošli koji sam imao (stariji model) je bi s kablom ja mislim... Smiješno, ali to je očito nova politika kod većine iako mi nije jasno zašto dovraga?... Šta oni misle da netko još koristi COM port za printer pa ono, ajd da budu dobri neće te forsirat sa USB-om.... OMFG...Izvorno postao M A R I N
Nije kabel skup, ali to i je smiješno u svemu tome...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
da...i ja sam kad sam kupovala canonov printer dobila bez kabla, ali sam vec negdje to bila prije procitala,pa sam znala...tako da kad sam kupovala, pitala sam frajera, on je pogledo u kutiju i rekao je da nema...tako da sam iskoristila onaj stari kabel
ali da je glupo, glupo je...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ja sam kupio Lexmark printer i, istresao kutiju, tražio po sobi da nisam posijao negdje USB kabel, ali ga nigdje nije bilo. Poslije sam si ga morao extra kupiti.
A, rade što ih je volja.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Da, prije par godina se je redovito dobivo usb kabel uz printer,zamisliš kupiš printer dodješ doma i nemožeš ga spojit![]()
![]()
Neznam baš svaki printer koji je preko 600 kn u bundleu ide i kabal...![]()
Bookmarks