mislim da se isplati.radi se o sasvim solidnom uredjaju.mozes racunati da je nesto sporiji u radu,a i brendiran je pa to jos malo otezava stvar.baterija 2-3 dana(ima ga jedan moj znanac),dobri zvucnici i kamera.
zanima me iskustva s ovim mobitelom....
zanima me potrošnja baterije.. kakav je software...
kakvi su nedostaci...
mislim ga kupiti za 300 kuna.. flex 150, 24 mjeseca... t-mobile..
isplati li se za ovu lovu?
thx
mislim da se isplati.radi se o sasvim solidnom uredjaju.mozes racunati da je nesto sporiji u radu,a i brendiran je pa to jos malo otezava stvar.baterija 2-3 dana(ima ga jedan moj znanac),dobri zvucnici i kamera.
e na ovo moram i ja odgovorit
ovako, i ja ga uzimam u istoj opciji kao i ti, i to za manje od 15 dana. dakle, recimo da sam se ja dosta raspitao o dotičnom uređaju, pa ću ti pokušat iznijeti sve što znam. problem sa baterijom nije kao na EL71, da je malog kapaciteta i da ne traje ni u najboljim danima manje od 2 dana, uz normalno korištenje, nego je ajmo reć, normalnog intenziteta, uz prosječno korištenje traje sigurno preko 2 dana; uz prosječno korištenje mislim na 20-ak min razgovora dnevno, kojih 10-20 poruka, i standardno malo dodatnih funkcija (fotoaparat kao najviše korištenje) po njemu. največi problem je software; brandiran od t-mobile, koji je užasno spor i preporuka je da ga se odmah riješiš, što ću i ja napravit. uglavnom, sama platforma na kojoj je rađen je ok, što nema nikakve veze sa softwareom, koji se da riješit, tako da kad ga se malo porikta, dobija se sasvim uredan uređaj, koji je ja mislim najbolja opcija produžetka ugovora na 24 mjeseca, inače ponuda je šarolika, ali cijene su opća katastrofa, rijetko da se nađe dobar mob ispod 1000 kn, a da imalo valja. jedino što bi kod mene moglo proći su w serija SE-a, al cijene su i dalje takve, kao da i nema popusta. dakle, svaka preporuka za ovaj odabir, eto, uz stavljanje najnovijeg sw-a, recimo da ćemo imati pristojan mob. i kao napomena, ako ga misliš dekodirat, za sada je to još nemoguće (pouzdani izvor). ako te još zanima što, pitaj....
ok. kad ga kupiš, javi!
i napiši nešt.... :-)
posebno me zanima kako funkcionira plavi zub....
inače, prva opcija u slučaju da ne kupim taj mob bi bio SE k750.. međutim taj mobitel ima svaki drugi lik na ulici pa još razmišljam o drugoj opciji..
zašto baš posebno BT? što je tu čudno? znaš li možda nešto što sam ja predvidio? na EL71 radi sve ok što se toga tiče, nadam se da je i kod njega tako.Izvorno postao black_hole_sun
i da, prošla su vremena za k750 što se mene tiče, iako je sve 5 što se tiče tog moba.....
bluetooth funkcionira normalno -OSIM sto svaki put kad se spajam s nekim trazi mi da ga dodam na listu poznatih uredjaja. A to podrazumjeva da upisivamo neke passworde i sl. sto zna bit malo zamorno dok ne skuzis sablonu, a i oduzima vrijeme.
Trazio sam u opcijama moze li se to kako iskljucit - nisam nasao.
S druge strane - prednost je da ti nemoze bilotko slat bilosto dok ti je bluetooth ukljucen (treba imat pass), ali zato drzis BT iskljucen :bunny:
moje 2 lipe![]()
e, takve stvari me i zanimaju..Izvorno postao such-du
i još nešto: kako je podržana komunikacija između mobitela i računala?
ne namo prebacivanje muzike, slika... nego prvenstveno upravljanje određenih aplikacija u windowsima ( tipa winamp, media-player, bs-player, PPoint..)?
koji programi takve namjene podržavaju ovaj mob ( BRC, bluesoali... ) ?
thx
Hm, da treba koristiti i Search, zar ne?
a sve drugo u temi koja već postoji.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks