Zvuci kao problem sa firmwareom. Jesi probao napraviti update preko SEUS-a? A master reset?
Ako nista od toga ne pomogne, probaj odnijeti u EMSC (ako si u ZG), pa vidi sto oni kazu.
Ljudi imam problem sa prijenosom podataka preko plavog zuba i molim help
Kad mi neko šalje sliku ili zvuk izbaci mi poruku da je memorija puna i da nešto izbrišem. Pošto mi je na kartici bilo slobodno kojih 5mb a na telefonu skoro 30mb ja sam par stvari prebacio sa kartice na mob. Ista poruka se i dalje javlja.
Onda sam izbrisao nekoliko fileova sa sticka ali ista prića.
Nakon jednog ili dva takva neuspješna slanja više se ne može uspostavit bluetooth veza. Sa drugog moba šaljem ,ali na mome se ne pojavljuje nikakva poruka.
Kad ja šaljem neki file onda mi mobitel blokira i moram izvadit bateriju.
Mob je kupljen u t-mobileu i do nedavno je sve ok radilo.
Je li stvar u nekoj postavci ili da ga nosim reklamirat?
Zvuci kao problem sa firmwareom. Jesi probao napraviti update preko SEUS-a? A master reset?
Ako nista od toga ne pomogne, probaj odnijeti u EMSC (ako si u ZG), pa vidi sto oni kazu.
Reset i master reset nisu pomogli. kako je mobitel pod garancijom nisam nista probava sa novim firmwareom.
Da ga nosim reklamirat ili ima još nešto šta mogu probat napravit ?
SEUS nema veze sa garancijom, to je 100% legalan nacin update-a.
Dakle, preporucio bi ti da prvo probas sa tim, a ako ne pomogne, nosi na servis.
Ako ne znas kako se radi sa SEUS-om, imas objasnjenja u stickyju, tj. ovdje.
Ako imaš garanciju, ja bi ga odmah nosio u servis, pa nek se oni zezaju sa tim![]()
To ću i napravit... javim vam kako je prošlo![]()
Bookmarks