Najbolje mi je ono: "Slucajni prolaznik s pistoljem ustrijelio medvjeda"![]()
![]()
![]()
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...8146_23307.php
Pa se ti igraj sa medom dok bi trebao spavati![]()
Najbolje mi je ono: "Slucajni prolaznik s pistoljem ustrijelio medvjeda"![]()
![]()
![]()
zao mi je domara i djevojke ali tako im i treba kad se zajebavaju zivotinjom kao da je kucni ljubimac a ne licki medvjed.
a posto je nova tv snimala tu reportazu pretpostvalajm da je sviranje tamburice pred medvjedom njihov scenarij i oni neka snose dio krivice.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bas me zanima, dal ce neko popusit kaznu zbog ubojstva mede.
dobar grah daleko se čuje
haha, nisam jedini kojem je to palo napametIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Sve za lovu i u ovom slucaju.,Da covjek pusti curu da svira unutar kaveza iako ima i znak da je zabranjeno pustanje bilo kakve glazbe medvjedima.,
I on sebe naziva nekim strucnjakom?Nebi mu ja dao ni bubamare da cuva!![]()
Izvorno postao KaKaV NeReD
pa ja bi htjela da dobe kaznu zato kaj su ubili medu. nije to pitoma zivotinja,macka ili pas....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
žao mi je jadnog mede kaj su ga upucali
koji k* je radila sa faking tamburicom u njihovom kavezu?!?!?! glupača.... dolazi VOLONTIRATI iz njemačke... WTF?!?! željna akcije i novih iskustava...e pa evo joj iskustvo koje će pamtiti...![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Why? da ga nie ubio, medo bi ubio covjeka, dakle izmedju toga i covjeka, biram medu, kill em all!Izvorno postao mala
mislim a i ta schwabica je glupa uber alles, kaj koji k.... imas ic svirat tamburiu medju medvede, pa nie ni cudo kaj ju je napo.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
pa ak radi s medvjedima onda valjda zna kakve su zivotinjekaj im je isla ulazit u kavez?
jadan medo ni kriv ni duzan sad mrtav...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
sreca da nije dofurala Sinisu Leopolda i cijeli fa*n orkestar tamburica![]()
pitao bi ja vas da ste bili na mjestu te volonterke ... činjenica da je medo divlja životinja i da oni nagonski funkcioniraju te da nisu svjesni svojih radnji kao čovjek , al kad je ljudski život u pitanju ja osobno nebi razmišljao ni sekundu i nebi osjećao nikakvu grižnju savjest kad bi medu![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Meni samo nije jasno zasto je isla u taj kavez.....ustalom niti ljudi ne vole kada im se dira u intimu.Ustalom ima ona naroda koja kaze"Ne vjeruj psima, medvjedima i zenama"![]()
![]()
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ma to što je išla u kavez je i više nego idiotski... ja osobno nikad nebi ulazio kavezIzvorno postao RAUL
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ah švabe su tolko glupi da je to za popizdit.da nema stranaca(kao ja),koji rade kod njih bili bi gori od Kosova.Trebo joj je glavu otrgnut...krava jedna
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
E ta je istinita![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ona je ulazila u njegov kavez. sama se stavila u tu opasnu situaciju. medvjed po meni ni po čemu nije zaslužio metakIzvorno postao vatrogasac1
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Tu je najvise kriv vlasnik koji je dopustio da ona udje tamo i da svira,a to je strogo zabranjeno.,
A i u ovo doba je inace zabranjen bilo kakav pristup tamo.,
Da je drzava kako treba vlasnik bi odgovarao za to sto je napravio,a ovako sve je postala samo jos jedna prica za medije.,
Izvorno postao fly::nan
ljudi smo svatko od nas radi greške (ponekad su katastrofalne ), pitao bi ja tebe da si na njezinom mjestu ili nedaj Bože netko od tvojih bližnjih , jel bi onda rekao "sam si se stvio u tu opasnu situaciju" to što je nebaš bistra švabica napravila neopravdavam ali ipak je ljudski život bitniji ( barem mi tako savjest kaže ) .
Ma dajte ljudi,ona je sam kriva,svjesno je ušla u kavez,sjela i počela svirati.Pa di češ ići svirati tamburicu medvjedima,pa kaj je očekivala,da budu sa njom nekaj odplesali.Sječam se negdje sam pročital jako davno da je tako jedan kinez,tam negdje u kini,ušao u zoo gdje su lavovi i počel im propovjedati,a ovi su od njega skoro napravili gulaš.Pa to su divlje životinje,one imaju nagon da love i ubijaju.Za mene je i vlasnik totalni idijot,pa di je to mogao dopustiti.I to sve da se pojave na telki.Zbog takvih idijota,nastradaju dvije osobe,i ustrijele jednog medvjeda.A mogli su ih pustiti na miru,i gledati ih iza ograde.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
gledao to jucer, na nekom sajtu, al se ne mogu sjetit kojem, ak nadjem dam link
VK 1010-IO
a nitko od vas ne spominje ekipu nove tv. ne mislite mozda da su oni trazili da ovi nesto rade tamo (sviranje tamburice) kako bi prilog bio interesantniji...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa napisao sam ja u nekoliko postova gore,sve za lovu.,Izvorno postao flOorKilla
Da nije bilo kamere sto mislite jel bi mala svabica isla unutra svirati tamburicu?
dali ste snimili tipa koji je krenuo sa motorkom na medu, pa se predomislio kada je je medo pogledao![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ja bi recimo to ocekivao. NIsi nikad cuo za ono " Igra mecka! "Izvorno postao gaginjo
![]()
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks