možda si ga krivo skinuo ili ti fali neki codec
Jel je ko ikad čuo da se gifovi nežele animirat, ondosno animacija u gifu neželi se odvijat nego je samo poćetna slika i dalje nejde, tako i na netu i irfan viewu i svemu. Radi ćega to, nikad vidio ni ćuo za to a sad imam sam takav slućaj...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
možda si ga krivo skinuo ili ti fali neki codec
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ma nije krivo skinut, sve je radilo normalno i sad amo bas ni jedan gif ne radiIzvorno postao Ifrit
You Hack me!
daj ga uploadaj da vidim
A KAJ SAD TI GLEDAS�
jel mozda imas neki spyware program ili tako nesto? meni je jednom to blokiralo gifove
iPhone 5s 16 GB
ako file ima extenziju .gif, ne znači da se mora animirat, tj. "pokretat". običnu stabilnu sliku možeš spremit u gif formatu zbog nekih drugih čimbenika, a ne animacije, i naravno, neće se "mrdat".
pa jednostavno vidi tu. ako ti se mice od zerobravo avatar onda ti je u redu
iPhone 5s 16 GB
nisam blesav, kuzim kaj hoces rec, znam, imam par animacija ako to tako mogu nazvat u gifu, koje su se prije micale, sa sad odjednom se vise necu micat....Izvorno postao zerobravo
ne gledam slikice, nego bas animirane gifove...
You Hack me!
OK,Izvorno postao microhard
nisi blesav,
kužiš kaj hoće reći,
iako znaš
ali nisi rekao dali sada dok surfaš
vidiš animirane .gif avatare kao što je od zerobravo ili recimo moj!!!???
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Koristis li mozda Zone Alarm?Jer on ima blokadu svih animacija,gifova i banera,pa ako je ta opcija ukljucena sve blokira.,![]()
ne nevidim sad dok surfam, al imam zone alarm pogledat cu pa javim...
You Hack me!
Odi na opciju Privacy--Ad Blocking--Custom.,Tamo ti je vjerovatno rijesenje problema.,![]()
Bookmarks