jeli se može pokrenit pod windowsima
Mozda tema bas i ne pase u ovaj forum no kako je stvar ispitana jedino na Motoroli i kako ovaj forum najvise pratim...
Napisao sam mali, izrazito user-friendly program koji olaksava konverziju prakticki bilo kojeg filmskog formata (mpeg, avi, wmv, mov pa cak i direktno sa DVD-a!) u 3gp video / amr audio.
Uz to sto je izrazito jednostavan za koristenje (generalno je za super rezultat dovoljno kliknuti convert) pruza i neke izrazito napredne mogucnosti kao sto su:
- jako dobra podrska za integraciju subtitlova u sam film (.srt i .sub)
- automatsko rezanje filma u vise komada proizvoljne duljine
- video equalizer (gamma, saturacija, kontrast ...)
- podrska za mplayer filtere (unsharp-mash, noise reduction...)
- 2-pass VBR encoding za maksimalnu kvalitetu
Da, zaboravio sam napisati da stvar radi pod Linuxom.
Program je, naravno, besplatan te se moze skinuti sa:
http://www.kde-apps.org/content/show.php?content=35274
(ima i 2 screenshota
Domjan
jeli se može pokrenit pod windowsima
sumnjam..mislim da je to samo za Linux
mpx200, V360, SE K610i
Sorry, nista od Windows podrske. Pod Windowsima, ako se ne varam, imas vec slicnih programa. Pod Linuxom nije bilo pa sam ga napisao.
Evo ja ga provjerio pod AIXom, i radi
I to super radi!
Istina, neću ga ni ja koristit baš jer imam Windoze all-around, no uvijek je lijepo vidjet da netko napravi nešto korisno i to podijeli (free) sa svima
Naravno, i ovaj server sa core-banking aplikacijom sad ima svrhu![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
CoolIzvorno postao BlueDevil
![]()
Thanks! Ja sam iskljucivo na linuxu vec nekih 8 godina pa je stvarno red da barem malo vratim zajednici koja je proizvela desetke tisuca kvalitetnih besplatnihI to super radi!
Istina, neću ga ni ja koristit baš jer imam Windoze all-around, no uvijek je lijepo vidjet da netko napravi nešto korisno i to podijeli (free) sa svima![]()
programa koje svakodnevno koristim. Long live GPL!
Domjan
Znam da je tema prastara, ali da ne otvaram novu i zasebnu, mislio sam podijeliti ovaj link sa onima koje bi to moglo zanimati... Riječ je online converteru... Samo se trebate registrirati i odabrati u koji format želite neki video ili glazbeni fajl konvertirati... Nisam probao, pa ako netko bude, neka javi dojmove...
Link
Da ne otvaram novu temu, ja bih trebao neki konverter koji bi lijepio txt,srt,sub titlove u avi->3gp/mp4.
Zanči da nemoram posebno virtual budom prvo lijepit titlove, pa zatim avi ponovno konvertirati ali u 3gp/mp4. skratio bi si posao!
Bookmarks