Ovako, Alcatel OT-E265 je u Vipme kompletu 391kn(390kn na racun), a simpa paket motorola c140 je 298kn (100kn na racunu), ima li tko kakav pametan savjet? uzeo bi c140 samo ako ima 65k boja(ne mogu nac taj podatak), jer alcatel ima samo 4096, zanima me vase misljenje koji preporucate?ili mozda nesto drugo, ali mora bit cijena u ovom rangu
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Hvala na pomoci Raulznaci za sad uzimam c140, ima bolji ekran, nesto bolju bateriju, jos samo moram pogledat kako koji izgleda uzivo, jer mi ovaj alcatel dosta dobro izgleda ovak na slikama
ako neko ima jos kakav savjet za mozda neki drugi model slicne cijene slobodno nek se javi
![]()
mislim da sam rekao da je motorola bolji izbor jer ima odličnu bateriju! A dizajn će ti dopizditi na kraju, a baterija će ti dći do velikog izražaja, pogotovo ako puno telefoniraš i šalješ poruke!
slazem se, c140 je moj izbor, jedino ga jos idem pogledat da vidim kako izgleda uzivo, jer kazu da ima mali ekran, al mislim da to nece bit problemIzvorno postao GoGs
baterija ce trajati minimum pet dana na motoroli.imam c115 i moze drzati i sedam dana ako se manje koristi.
eto potvrde. mislim da je na c140 još jača baterija nego na c115 tako da bi još i duže trebala trajat!Izvorno postao zmija
![]()
Evo narucio sam c140, stize mi mob u utorakIzvorno postao GoGs
![]()
dobar izbor.pouzdan,jednostavan sa dobrom baterijom.neka je sa srecom!
bas tako....nadam se da ce te dugo sluziti i da ces biti zadovoljan![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
dobar izbor!![]()
![]()
Bookmarks