Strava, ovo je ludnica.Zamislite ovo ka Jadransku granicu sa Italijon![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo se mora vidjeti, stvarno impresivno. Eto ideja kako da iskoristimi gospodarski pojas
http://fogonazos.blogspot.com/2006/1...wind-farm.html
Strava, ovo je ludnica.Zamislite ovo ka Jadransku granicu sa Italijon![]()
![]()
![]()
![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
Zastrašujuće djeluje...
ljepa mrcina![]()
U svkaom slučaju ova slika mi djeluje monstruozno :bunny:
![]()
Da ne povjeruješ da je jedno krilo toliko ogromno... A taman jučer pogledao MI:3 gdje su potamanili par takvih...![]()
fora... .
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A ček, to služi za hlađenje ljeti umjesto klima uređaja, ili da radi valove za surfere?
![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Prije bi rekao za ovo drugo...Izvorno postao whiteboy
![]()
![]()
Stvarno impresivno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
bokte, pa vjerojatno služi za proizvodnju EL energije...![]()
A pa da, to se tak radi vani, al kod nas vec vidim da bi graknuli ovi za okolish i uredjenje, kak bi to narusilo nashu ljepotu mora....
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
po mogucnosti ih postaviti preko zone separacijske plovidbe pa da vidis veselja i ocevida pomorskih nezgoda![]()
![]()
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
To je mlin.Izvorno postao whiteboy
![]()
ETo, kaj je to problem negdje u zabiti napravit... struja bi nam frcala van iz utičnica a ne ovak kukat i gradit neke hidroelektrane, i muke sa financijama...
aaaaaaaaa![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
mislim da je kod nas najveći problem provizija i koncesija![]()
tako da ovo kod nas nema prođu.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
e ovo bi bilo lijepo kod nas, pa kad zapuše![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ma ja to stalno pričam da bi trebali baš tu vrtu energije vjetra iskoristiti!
Ali može se to još jednostavnije na kopnu isto tako gigantske konstrukcije kao recimo u Njemačkoj - Neuenkirchen.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...uenkirchen.JPG
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
U svakom slučaju jako korisno! Bože daj da postane stvarnost. S ovakvim projektom bi čitava HR riješila problem električne opskrbe i to na ekološki način.
Eh, da, sigurno bi se našlo "mudraca" koji bi imali nešto protiv, počevši od raznoraznih koncesija, pa do tobožnjeg "nagrđivanja naše obale", što im je u posljednje vrijeme postala u biti poštapalica.
Bokte, kako ćemo se mi razvijati kao država, a zabranili smo većinu gradnji na otocima ili uz obalu... Nekaj mi tu ne štima...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
E a kolko to struje troši na okretanje?Izvorno postao Drug Mile
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao fliponja
Al' ko nas jebe kad smo idioti, bolje nismo ni zaslužili
Ne troši struju, napaja se iz reaktora pogonjenog hladnom fuzijom. Uskoro prelaze na warp coreIzvorno postao whiteboy
![]()
Bookmarks