netko? .
evo ovako mislim si kupiti dvd pržilicu običnu,pa dali se to može ili ne,bio sam tu kod svog nekog u gradu koji prodaje kompove i kaže da se na laptopu emože promijeniti prža može se samo kupiti externa koja košta 600 kn dali je to točno,lap je prestigio nobile 157!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
netko? .
ma možeš bez beda ubacit bili što. Mada bi ja radije odigrao kombinaciju sa eksternom jer prilikom prženja nemoraš radit imige na komp pa onda pržit nego direkt pržiš. Skratiš si vreme za pola. A i lakše ju je instalirat
da ali i cijena je duplo!
pa u svakom slucaju bi te ugradnja nove na laptopu dosla vise nego kupnja externe a ima i jeftinijih kao npr. link
i pogledaj jos i hgspot
After all...
Dobro ti vele ljudi bolje si uzmi vanjsku pržilicu puno više mogućnsti , vjeruj mi imo sam i ja , da znaš za kaj je sve dobro došla! Čak je bila i u drugoj zemlji!
ok,uzmem onda ovu iz vemila!
tesko da ce ti laptop normlno radit s drugom pržom jer je laptop napravljen za pržu koja je ugrađena a ako stavis drugu sigurno nece sve normalno radit ( sigurno ce trebat vise struje) najjednostavnije je kupiti eksternu![]()
Slažem se,iz vlastitog iskustva.Na mom starom laptopu(Compaq),kad je otišao CD ROM,nije se dao uvalit niti jedan zamjenski model osim onog koji je bio originalno instaliran,u servisu su pokušali naći jeftiniju zamjenu, ali jednostavno se nije dalo ugurat unutra.Jednom smo ga mijenjali a drugi put je došao novi komp.Mogu reći da je na popravke tog laptopa otišla jedna lošija konfiguracija skupa sa monitorom!
Kupi externu...
Bookmarks