Jel zna netko kada bi se trebao pojaviti kod nas? Bilo bi vrijeme da iriver ode u penziju![]()
Jel zna netko kada bi se trebao pojaviti kod nas? Bilo bi vrijeme da iriver ode u penziju![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nitko? Pa dajte, player je odlican...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pitanje je dali če se pojavit ali u hg spotu možeš dobit slabiji model 2gb flesha iz te nove serije....nerazumijem baš onaj dio da iriver ode u penziju?! sandisk je ništa prema iriveru,ili misliš na svoj player?! zašto ne nastaviti sa iriverovim hddom,ili beš želiš flash...
Sviđa mi se ovaj player!kolika je cijena?
veleprodaja Kodak Centar
Sansa e200 Digital Audio Player
SDMX4-2048-E70 Sansa e250 DAP 2048 MB 1.632 kn
SDMX4-4096-E70 Sansa e260 DAP 4096 MB 2.086 kn
SDMX4-6144-E70 Sansa e270 DAP 6144 MB 2.539 kn
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
Ma mislio sam da moj iriver ide u penziju... Rado bi uzeo HDD player, ali niti sam pri tolikoj lovi, a i nekako su mi prekrupni i preskupi. Ovakav manji player mogu imati bar godinu - dvije i jos ce mi uvijek biti dostatan pa cu ga se moci rjesiti za malo love bez griznje savjesti, dok cu neki glomazan HDD player (ipod 1G, anyone?) prodati za marginalno vise novaca, a platit cu ga duplo vise od Sanse.Izvorno postao sodom
www.gadgethive.com
Evo jučer sam uzeo Sandisk Sansa E270, 6GB.
U paketu se dobije player, slušalice (crne), USB kabel, zaštitna futrolica i CD sa nekim programom za konvertiranje i prebacivanje slika i videa i upute na tom CDu. Sve to lijepo upakirano u crveno-crnu kutiju.
Jedino što se ne dobije "obični" (AC) punjač, već se mora puniti putem USB-a.
E sad, od kuda početi...
Player je malen (subjektivan dojam) i dobro leži u ruci. Svi gumbi su dobro postvaljeni i lako se "upravlja" playerom. jedino što tipke oko kotačića zatjevaju malo privikavanja i u prvih par pokušaja ih je malo teže stisnuti. Ali brzo sam se naviko. Sam kotačić je ugodan za korištenje.
Ono što se vidi na "prvo paljenje" je dakako displey. Displey je dijagonale od 1.8'' (4.5 cm), što je skoro pola prednje strane playera. Displey je svijetal, i može se podesiti "svjetlina". Meni je na pola, i sve se vidi.
Sam player je napravljen od plastike (na prednjem dijelu) i čini mi se aluminija (ili nečeg sličnog na zadnjoj strani). Na prednjem dijelu ostaju otisci prstiju, ali se daju lako obrisati. Na stražnjoj strani ostaju packe, ali ništa strašno.
Kada se upali, na displeyu se pokazuju ikone za: glazbu, slike, podešenja, snimanje glasa i video. (na europskim modelima nema radija)
Kroz taj meni se može kretati okretanjem kotačića ili pritiskom na kumbe "play" (kretanje prema gore) i "meni" (kretanje prema dole). Pritiskom na gumb unutar kotačića ulazimo u određeni meni i potvrđuju se. U meni se može ući pritiskom na gumb "forward", a izaći gumbom "rewind".
Pomoću tih gumbiju se kreće i po ostalim menijima.
Kada slušate muziku na displeyu se pojave slijedeći podaci (u tri reda): ime izvođača, album, naziv pjesme. Ispod toga se nalazi statusna traka u kojoj piše vrijeme koliko traje pjesma od početka i preostalo vrijeme do kraja pjesme. Ako pritisnete srednju tipku (unutar kotačića), umjesto vremena se može prikazati equalizer (one kockice kako skaču) i slijedeća pjesma. Ako se kotačić okrene ulijevo ili udesno, tu se pokazuje indikator jačine zvuka.
Ispod tog "statusnog" reda se nalazi indikator za bateriju.
Ako je pjesmi dodjeljena slika, onda se također pokazuje mala slika, i tekst je malo manji.
Što se tiče pregledavanja slika, moguće je u pozadini slušati pjesme i gledati slike. Tada se naziv pjesme pojavi kod indikatora baterije.
Slike se mogu pregledavati kao Thumbinails, prikazuje se mreža od 3 slike u 4 retka, ili preko cijelog ekrana, slika po slika.
Jedina, zasad mana je ta, da kada izgasim player i ponovo ga upalim, automatski me vraća na pjesmu koju sam slušao prije nego što sam izgasio player. Al dobro, nekad može to biti i praktično, tako da me to previše i ne ljuti...
Pjesme se mogu jednostavno Drag'n'drop -om prenjeti na player, i može se napraviti "on go playlist". Ali ja prebacujem pjesme pomoću Windiws Media Player-a 10 (dobije se na CD-u), i odma si napravim playlistu.
Toliko zasad od mene. "Live" slike ću staviti sutra ili prekosutra, i još malo napisati o playeru... A za par dana ću moć napisati i koliko traje baterija.
Ako vas što zanima, pitajte...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Super recenzija...![]()
Samo daj neke slike![]()
www.gadgethive.com
da li je moguće kako staviti soft namjnjen za američko tržište za Sansu E200 na model za europsko tržište?? Mislim, to bi mi bilo super jer europske verzije nemaju radio...
Mozes staviti firmware za americko trziste, ali nemoj. Dobit ces radio u meniu, ali ti on nece raditi.Izvorno postao Ico86
Jedan lik je napisao da je omogucio radio ovim postupkom, ja mu ne vjerujem:
"My Solution
1. Download the US Firmware from here (2 files one ROM one MI4)
http://www.my-audio.net/index.php?op...=fileinfo&id=5
and upgrade the FW
2. Now install the Updater from sandisk
http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376
3. Use the updater to update the unit.
Worked for me"
Pa neznam zašto nebi trebalo raditi... Ako su u Americi i drugim država radio stanice ko i kod nas (znači od nekih 87 do 108 MHz), onda bi trebalo raditi...
Ne pa mislim da nije stvar u softwareu nego u hardwareu i zato kazem da mu ne vjerujem, ali opet... sve je moguce. To za americki radio znam jer koristim iriver sa americkim firmwareom.Izvorno postao Ico86
Bookmarks