možeš malo pojasnit oblik zaštite? na koji je način zaštićen?Izvorno postao a.k.
Zanima me ima li koji naćin da pogledam neki zaštićeni video, jer sam skinuo dosta velik film, a nemogu ga gledati...
možeš malo pojasnit oblik zaštite? na koji je način zaštićen?Izvorno postao a.k.
Izvorno postao zerobravo
Traži me da skinem nešto, ja probam, ali antivirus javlja neki virus ili adware...
ipak bi trebao bit malo konkretniji, odgovori tipa ti skineš nešto, on traži nešto, itd. ne daju mogučnost da netko sa strane shvati o čemu se radi. sumnjam da će i dalje bit pojašnjeno nekim konkretnim objašnjenjem, pa ne bi bilo loše da napraviš printscreen svega, dakle, i extenzije filea, i to što te traži da skineš, i to što ti javlja AV. ovako, jako teško sve ostalo je jako teško shvatljivo za bilo kakvu daljnju pomoć.
Vjerojatno DRM zaštita za koju treba platit da bi se mogao pogledat video.
Susreo sam se sa 2 takva videa,jedan je tražio plaćanje a drugi je imao jako loš link u dodatnom prozoru i nije se htio pokrenut nikako.
Izbjegavajte takve gluposti koliko god je moguće,čim ima protected ili DRM oznaku.
Bookmarks