Skini nove drivere i novi Nokia PC Suite! Ovo odinstaliraj. Očisti registry i ponovo instaliraj ovo novo što skineš. Radi sve sa kablom, ja imam CA-53, original!
Pozz svima!!!
Dakle,instaliro sam sa CD-ja koji sam dobio sa mobitelom PC- Suite i nakon toga on instalira Conectivity Cable.
On se spoji na trenutak i nakon nekoliko sekundi se odspoji.
Pokuso sam reinstalirat PC-suite i nakon toga se vise nece ni spojit
Jel ima jos koji bolji program za prijenos svega i svacega na Nokiju 6280.
HVALA!!!!
Skini nove drivere i novi Nokia PC Suite! Ovo odinstaliraj. Očisti registry i ponovo instaliraj ovo novo što skineš. Radi sve sa kablom, ja imam CA-53, original!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
pa baš i nema.
probaj još koji put, i meni je na početku znalo štekati i neprepoznavati mob, ali u zadnje vrijeme stvarno nemam nikakvih problema.
Ako ti ga prepozna i odspoji mogao bi problem biti u USB kablu i onim kontaktima na mobitelu, ako mob nije nov.
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Zaboravih! Prvo spoji kabel na mob a onda na komp!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ima li kakav software za Nokia 6280, a da nije Nokia PC Suite?
ja sam bio instalirao samo ono što sam dobio sa mobom na cd_u (PCSuite i drivere za USB kabel) i sve radi normalno...
Mislim da nema veze da li prvo kabal uštekaš u komp ili u mob...
Možda su kontakti slabi pa zato izbacuje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Skini novi pc suit s nokiine str. i šljakat će.Prije ni meni nije htio radit.![]()
Ne znam što vi brijete. Meni uredno radi i sa verzijom koju sam na CD-u dobio a i sa zadnjom verzijom. Trebate naravno kad spojite USB kabel odabrati Default postavku (a ne Printing ili Mass storage)...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ako imaš problema sa pc suiteom onda skini nokia pc suite cleaner na nokinih stranica pa napravi uninstall pc suite-a, očisti komp sa cleanerom i onda opet nanovo instaliraj...
I meni je znalu koji put zaštekat, par puta odspojiš i spojiš pa proradi. Samo nesmeš dirati mob kad je spojen, mora mirovat, toloko od mene.
Bookmarks