Po meni SE T610
Sto mislite koji mobitel najbolje slika? Nije vazan prikaz na ekranu vec kvaliteta slika kada se recimo prebace na komp. Mozete dodat i slikicu kao primjer (dokaz)![]()
Zadnji uredio balatinac : 30-07-2003 u 23:00
Po meni SE T610
ma bravo, pa covjece jesi ti vidio slike od t610, LOŠE su, one su samo za na mobitelu, ne za komp!!Poslao: ERISCSSON
Po meni SE T610
ovako najbolje sliku sa na siemensu, i na mca25(t68i) bolje kvaliteta je na siemensu(imas i blic), ali imas vise mogucnosti na t68
@ERICSSON
Valjaju samo kad se slika izbliza (za komp), ali na mobu su dobre
Forumaš godine :)
Slažem se s comom!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa naravno drugo nisam ni ocekivao! :-)
Jel zna netko kakve su slike na Panasonicu GD87 kad se prebace na komp (mail) jer ja još nisam slikala.
pa dosta su lose moram te razocarati!
Kaj jako? Jel ima gdje za vidjeti kakve su?
Ma @coma,uvijek u pravu.Samo tako nastavi.Poslao: coma_zgb
ma bravo, pa covjece jesi ti vidio slike od t610, LOŠE su, one su samo za na mobitelu, ne za komp!!
ovako najbolje sliku sa na siemensu, i na mca25(t68i) bolje kvaliteta je na siemensu(imas i blic), ali imas vise mogucnosti na t68
Siemensi-nema boljih!!!A jos kad dojde SX1?!
HUH!!!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@fanica
pa na netu...imas google?
Odi na www.mobile-review.com
@fanica.. imaš tu: http://www.inet.hr/~tcapan/gd87/
mislio sam da ce slike biti i gore... za mob su odlicne...![]()
pa ali ta optika, mislim za mob nemoraju staviti puno pixela ali neka barem stave solidnu optiku(IQP500 i MCA25)!
eh, da.... samo da napomenem da na suncu (lijepom vremenu) ima još kvalitetnije slike od ovih što su na netu (samo što su mi ljudi koje sam slikao su zabranili da im stavljam slike na net.), u zatvorenom sa umjetnim osvjetljenjem je malo žućkasta fotka, ali ako ima prodor dnevne svjetlosti izvana onda je okej. malo iskrivljuje sliku kod slikanja na blizu (autoportretiranje).
nije ti malo prevelik to mob zapp???![]()
Tnx zappaneKaj ti imaš Gd87? Jel znaš možda dal ima aktivan poklopac i gdje se uključi ako ima?
zappane ne otvara mi se tvoja stranica.
iskon malo radi malo ne radi zadnjih par dana... probaj u neko drugo vrijeme. i nije da je stranica, samo popis slika pa klikneš jednu po jednu
@vrag.. nije mi se činio prevelik, okej je. kad bi bio jeftiniji, možda bih si ga i nabavio (ili pričekao nove preklopnjake koji trebaju doći, možda donesu šta nova)
meni je taj mob prevelikih dimenzija, tek kad se otvori... zato bas i ne preferiram preklopnjake... lijepi su samo dok su zatvoreni...ima super ekran, no cini mi se da ima samo jednu opciju pod rezolucijama... i to jako malu...
![]()
Ipak MCA-25 najbolje fotke radi.
kolko ja znam IQP500 radi najbolje fotke, ali MCA ima vise mogucnosti
Po danu su po mojem mišljenju fotke koje radi MCA-25 jasnije (oštrije) od kamere S55-ice
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa podjednake su.
a fakat nikad nismo bas usporedili i jednu i drugu kameru, to bi mobilovci trebali napraviti
Bookmarks