e ovako,
planiram kupiti novi mob, i dilema se sada svodi na tri modela,
a to su
k800i, w810i, w850i,
e sad,
k800i me prvenstveno privlaci zbog kamere, ali i odbija zbog joysticka za koji cujem samo lose stvari, ai neki dan sam ga imo malo u ruci i ne znam, mnei to navigiranje joystickom opcenito nekako sporo..
druga dva me privlace zbog mp3 playera, i jos jedne vazne stvari a to je da koriste Pro Duo kartice , kakve koristi i moj digitalac pa mi to odgovara.
e sad, za modela w850 sam cuo da nema autofokus na kameri...e sad, jel mi moze ko u par recenica na hrvatskom objasnit sta mi konkretno treba autofokus i kako ce se to odrazit na slikanje.
taj nedostatak autofokusa me mozda privlaci da uzmem w810 umjesto w850 ako bi se opredjelio za jedan od ova dva....
inace,
mob. mi prvenstveno treba za pozive i poruke, znaci nisam neki frik, al takodjer vazno mi je i da ima dobar mp3 player (kad cu vec dat malo vece novce),a kamera je mozda manje bitna od mp3 playera ali bih opet htio neku kolko tolko korisnu, jer digitalac imam, pa bi mi kamera bila za ono tipa neke pizdarije da uslikam ili kad bas nemam digitalac u sebe, a opet da te slike lice na nesta...
uglanvom to je to.
sad jel ko ima kakvih prijedloga, iskustava sa ovim modelima, i eto...
sto se tice cijena, uzimo bi preko t coma na pretplatu pa me izadju k800 - 1100kn, w810-1500kn, w8500-1400kn.

Odgovori uz citat
Bookmarks