sklopio si ugovor 7.3.2006. na dvije godina i trajo ti je do 7.3.2008. ali si ranije uzeo mobitel...
u vipu mozes produziti pretplatu 2-3mjeseca prije isteka.....
ja sam 7.1.2008. podnio zahtjev za zasnivanje pretplatničkog ugovora u kojem sam se obvezao na 24 mjeseca plaćanja računa i korištenja tog operatera, sutra bih trebao isteći ali ja sam neki dan bio u vipu i pitao kako ide to kad ja prelazim na drugog operatera nakon isteka ugovora i ženska mi kaže da mi ugovor ističe tek 7.3.2010. a ne sutra i onda sam si ja malo kopao po papirima našao ugovor iz 2006. na kojem piše: da sam ugovor ostvario 7.3.2006. i sada dolazim do dileme, jel meni ističe ugovor sutra ili tek za dva mjeseca
sklopio si ugovor 7.3.2006. na dvije godina i trajo ti je do 7.3.2008. ali si ranije uzeo mobitel...
u vipu mozes produziti pretplatu 2-3mjeseca prije isteka.....
----------Sony Ericsson----------
znači ipak moram čekati do 7.3.2010.
mislim da mozes uzet opet 2 mjeseca prije...
da ali ja ne želim produžiti ugovor nego želim prijeći na tele2, i zadržati broj a za to moram pričekati istek ugovora
e onda moras do kraja odraditi ugovor ili prekiniti ga i platiti razliku, znaci ako ti je ostalo 2mj placas minimalnu mjesecnu potrosnju+radijsku
npr tarifa 50+10 radijske* 2mj=120kn
da ali onda ne mogu napraviti prijenos broja u tele2
ako ti dopusti vip...
neke puste da se prebace a neke ne..
ma na osnovu čega oni meni mogu određivati to?
mislim da ako ti njima platis sve pretplate do kraja i oces raskinuti ugovor odmah da je to potpuno ajmo reci normalno i da onda bez problema mozes preci na tele2 i da te moraju pustiti
mislim da moras platiti zadnji racun koji ti dode, dakle te "penali" ...onda mozes podnijeti zahtjev...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
u dvije godine nisam imao nikad niti jedan penal, svi su računi redovito plačeni
ma ne te penalenego sam mislila na ostatak pretplate koji bi dosao, ako bi prijevremeno (dakle prije isteka obvezujuceg ugovora) prekinuo pretplatnicki odnos...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks