Prije par tjedana sam uzeo n70. Čini mi se da sam polovio dosta stvari (uz pomoć dotsis-a i ovog foruma), ali ima par koje nisam uspio rješti. Sad me zanima dal ja to ne znam ili se to ne može.
Dakle slijedi lista stvri koje bih želio na n70, a nisam do sad uspio postići:
1. copy/paste - na motoroli v525 (koju sam do sada imao) je to izvrsno rješeno tako da svaki tekst možeš bilo gdje copy/paste-ati. npr dio poruke u drugu poruku, broj iz poruke za kontakt... Jako korisno, pogotovo sa mogućnostima koje symbian nudi, ali nisam to našao.
2. mark/unmark - tu opciju sam našao, ali čudno mi je da nema neki shortcut (u FExploreru npr "0") da se neka stvar obilježi/ne obilježi. Ovako da bi obilježio npr sliku u galeriji moram stisnut: options -> 3x gore -> mark/unmark -> mark![]()
Koja mi je onda korist od markiranja npr 10 slika kad mi je lakše jednu po jednu napravit što već treba (npr. obrisati).
3. GOTO aplikacija mi se čini korisna, ali mi nije jasno kako bilo što u nju dodati!![]()
4. OLOVČICA - dal se ta tipka može koristiti za bilo što drugo osim za onaj meni za izbor jezika, rječnika i sl dok se piše poruka. Nekako mi se čini da je glupo posvetiti tipku samo tome. Možda ima neko dublje značenje koje ja nisam otkrio :-)
5. Snimanje glasa za vrijeme poziva - Dal postoji neki shortcut da za vrijeme poziva počne snimati razgovor?
6. Sad sam otkrio da mi ne radi LOG!! Radio je normalno do jučer ali sa današnjim datumom nema niti jednog registriranog poziva ni poruke, a sigurno sam ih napravio desetak.
Probao sam izbrisati sve iz log-a, isključiti ga pa uključiti, ali ništa!
Zakaj ne radi?!

Odgovori uz citat

Bookmarks