mislim da ti v360 ne podrzava mp4..
meni na l7 nije tija mp4 svirati jer je "velik format slike" il tako nesto..
ako oces gleat muvise stavi ih u 3gpp format i etoga..
Imam Diabolic53MP, i jučer sam našao par fora video isječaka, skonvertirao ih u mp4 format, stavio na mob, i kad ono odgledam oko minutu filmica i izbaci mi da nema dovoljno memorije., Probao sam i par starijih filmica koji su mi radili na Yuetu, niti oni ne rade, svaki put nakon 1 minute me izbaci.
Kako riješit taj problem?
mislim da ti v360 ne podrzava mp4..
meni na l7 nije tija mp4 svirati jer je "velik format slike" il tako nesto..
ako oces gleat muvise stavi ih u 3gpp format i etoga..
Ako može snimat Mp4 onda može i reproducirat, da nemože nebi onda ni minutu reproducirao.Izvorno postao Flegmaa
Najvjerojatvnije nisi smanjio rezoluciju kad si konvertirao u mp4, mora ti bit 176*144.
Mp4 format je bolja slika.
naravno da može... velik ti je formatIzvorno postao Flegmaa
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Podrzava V360 MP4 ali mora bili ful mala rezolucija filmica i jos ce ti trzat !!! Skini sa mog sitea Xili SOFT 3gp Converter i stavi u 3gp, kvaliteta je dobra i i radi dobro !!! www.motozero.tk
imam ga, dobra je slika i kao 3gp, radi i kao mp4 format, samo se nesmije pretjerivat sa fps, 15 fps i 120 bitrate video,zvuk acc 3200HZ, i bude dobro samo zavisi o duljini video clipa, ako je kratki čak prolazi 25 fps. Ali ne kužim zašto 10 min ide super, a poslije počne cukati, šta mu memorije sfali ili šta?Izvorno postao Z3R0
Bookmarks