"Shake reduction" je često slučaj kada proizvođači nastoje "utrapiti" nešto pod zvučnim imenom, za ono što to zapravo nije. Kod mene zapravo nedoumica ne postoji jer prva dva aparata i "ne vidim". Što će vam touch screen: da li ste se zamislili kako će se on zapravo brzo isprljati: pa taj ekran ionako služi za prikaz informacija. Znam da ima "olovčicu", ali ako svi koristimo dugmiće, možete i vi. Što se tiče optičkog tražila, ne vidim zašto je to bitno? Pa uvijek imate ili veliki ekran ili i ekran i malo elektroničko tražilo.
Shake-reduction je često (ne znam konkretno jeli i za ove modele) naziv s kojim se diže ISO osjetljivost kako bi se koristila kraća ekspozicija i snimku učinilo "bezmutnom"No povećanje osjetljivosti vodi do pada kvalitete slike, stoga je ta akcija upitna, a rezultat razočaravajući.
Ako vam je bitan izgled uzmite Canon IXUS 850 IS, a ako vam su vam bitne perfomanse uzmite Canon PowerShot S3 IS. Oba imaju "IS" dakle stabilizaciju slike i ova su puno bolja od navedenih prvih aparata.
I kod aparata vrijedi, koliko para toliko muzike, ne kupujete ga svaki dan i moje je mišljenje da uzmete najskuplji u klasi dakle Canon PowerShot S3 IS.
Pogledajte svakako i novi model CANON POWERSHOT A710 IS kojemu je cijena oko 2300 kuna
Linkovi sa samplovima slika koje aparati daju...
link 710IS
link PowerShot S3

Odgovori uz citat
No povećanje osjetljivosti vodi do pada kvalitete slike, stoga je ta akcija upitna, a rezultat razočaravajući. 
Bookmarks