Ako ti ne radi u windowsima (a vjerojatno je to zbog drajvera od grafičke) probaj DOS player, zove se QuickView - potraži na googlu.
Meni je većinu DivX-a s manjom rezolucijom mogao reproducirati na starom Pentiumu 233 s nekom S3 PCI grafičkom, vjerojatno će moći i na tvom P II.![]()
Našo sam chip na ploči, on je valjda za grafiku zadužen, ATi Range IIC AGP 215R2BUA12, B3H12, 982155.d(to piše na chipu)Izvorno postao mrle
Na driver guide mi je našo Driver za Ati Range II, i njega sam instaliral, prihvatilo ga je.
Jel može tko pomoći naći pravi driver za grafičku!
Valjda nije ATI Range nego ATI Rage
Imaš driver na: http://ati.amd.com/support/drivers/9...gacy-98me.html
(potraži link za Rage IIC na toj stranici)
Ma tako je Rage je, krivo sam napisalo, skužil si , to je važno.Izvorno postao mrle
+
Ja sam se ubijao, i tražio na Driver guide, mislim čak da sam našao driver za II/II+, jer drugog nije bilo.
Puno hvala!
Isprobat ću za par dana jer kanta nije kod mene pa javim rezultate.
mrle![]()
![]()
![]()
Rezultati:
Instalirao friške win 98SE, instalirao driver koji mi je mrle našao, instalirao directX, codece, bs player. prvi put mi je film krenuo super (isključio sam one postprocesing i ostalo), stisnuo stop, i opet pokušao, drugi put više nije, zatim sam probao premotat napred par minuta, i pojavila se slika, zatim sam premotao na početak i radilo je.
Zašto me to za.ebava? Mislim zašto ispočetka ne želi, a poslije kad se film premota sve radi?
Imam i PCIE grafičku(na chipu piše S3 Trio64V,P1A3BF) jel bi ta bila bolja od ove integrirane RAGE IIC?
si probo sa novim codecima?!Izvorno postao alex1
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks